Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Hasan Arda Kaşıkçı:“Bahsi geçen hiç kimse Beşiktaş taraftarının sevgisini hak etmiyor. Al sana yorum yaptım işte… Beşiktaşlı çocuk, arabasının peşinden ‘Rafa Silva, lütfen bizi bırakma’ diye koşuyor. İzledim, üzüldüm abi.O çocuğun gördüğü en büyük topçu Rafa Silva. O çocuk 5 senedir Galatasaraylı sınıf arkadaşlarının ortasında savaşıyor. Biri Icardi diyor, biri Osimhen diyor, öbürü maskeyle geliyor okula… Onun Galatasaraylı sınıf arkadaşına ya da iş arkadaşıyla sohbetinde kazandığı tek savaş, ‘Rafa Silva savaşı’.Mesela ‘Türkiye’nin en iyi 10 numarası kim?’ tartışmasında o, Rafa Silva diyor. Diğerleri de şöyle oluyor; Galatasaraylısı, Fenerlisi: ‘Harbiden iyi topçu ya, keşke bizde olsa’ falan diyor. Ama bu Rafa Silva’nın o çocuklar için ifade ettiği şeyi anlayamıyor işte yaşlılar.Ben 3 senedir, Galatasaray’ı 5-0 yendik, Davinson’u yatırdık, namağlup serilerini bitirdik diye sınıfa mutlu gittim sadece. Üç senedir… İkisinde de Rafa Silva var.Şimdi seven adama ‘Niye sevdin?’ demiyorum. Sevmeyen adama da ‘Niye sevmiyorsun?’ demiyorum. Çünkü Beşiktaş’a karşı yaptığı idman meselesi, maça çıkmama, o su bu su… Beşiktaş’a karşı yaptığı yanlışlar da var.‘Birbirinizi yemeyin’ diyorum sitede, Twitter’da, orada burada. Bu işin doğrusu tek bir doğrusu yok. Tek bir doğru insan yok. Burada hataları olan birçok insan var.”Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..