Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Vole'de konuşan Önder Özen şunları söyledi.Önder Özen: ''Geçen sene neydi Beşiktaş? İşte arkalarda kalmıştı epeyce. Otuz puan, kırk puan fark yemişti. Ama ligin en az gol yiyen iki takımdan biriydi. Vay be, işte sadece hücumculara yatırım yapılsa çözülür gibi görünüyordu. Değil mi? Ama öyle olmadı.Bugün Beşiktaş çok rahat pozisyon veren, çok rahat pozisyon vermeden de gol yemeyi başarabilen bir ekibe doğru dönüştü. Tabi hocanın da şunu bırakması lazım herhalde. İşte 'Hücumda ben ne yapayım, işte atamadılar. Geldi atamıyorlar. Ne yapabilirim?' Gelince atacaksın. Oyuncu çözecek.'Arkada çok bireysel hata oluyor. Ben nasıl çözeyim?' Hem orayı çözmeyeyim, hem burayı çözmeyeyim, hem de maçları kazanayım. Öyle de olmuyor.Yani en azından bir şeyi, birçok şeyi de siz çözeceksiniz. Çözebilir. Biraz kendisine zaman versin.Biraz düşünsün. Çözebilir. Ama olmazsa olmaz ihtiyaçlar bence arkadan başlıyor Beşiktaş'tan.Hani neresi daha büyük ihtiyaç dediğiniz diye söylüyorum. Ben Bilal'e her türlü güvenirim. Tammy abraham'a da güvenirim. Bak geldi mi atacak demiyorum ama yıpratır. İyi niyetiyle oynar. Cerny çözüm. Cengiz çözüm. Rafa Silva çözüm. Jota çözüm. Orkun çözüm hücum için. Ama arkada net çözümler yok. Savunmacıların savunmacılık performansları da düşük. Savunmacılık nitelikleri de düşük. Ve kalede de bir muamma var.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..