Defne
Forum Üyesi
HABER MERKEZİ - Uzun süredir projeleri, reklam anlaşmaları ve yoğun set temposuyla gündemde olan Erçel, özel hayatıyla da magazinin radarında. Hakan Sabancı ile beklenmedik ayrılıkları sonrası aşk hayatı merak konusu olmaya devam ederken ünlü oyuncu, bu kez sorulara kaçamak yapmadı.
"ÇOK YALNIZIM"
Gazetecilerin “Hayatınızda biri var mı?” sorusuna içtenlikle yanıt veren Erçel, “Çok yalnızım. Hayatımda hiçbir kimse yok.” diyerek duygularını açıkça dile getirdi.
"ÇOK ÇALIŞTIĞIM BİR DÖNEM"
Çalışma temposunun hayatında büyük yer kapladığını söyleyen başarılı oyuncu, “Bu dönem çok çalıştığım bir dönem. Çalışıyorum, çalışmaya devam ediyorum.” sözleriyle yeni projelerine odaklandığını belirtti.
Hande Erçel’in samimi itirafları, doğum günü kutlaması kadar magazin gündemine damga vurdu. Ünlü oyuncunun yeni yaşının nasıl geçeceği ise şimdiden merak konusu.
6 FARKLI PASTA
Hande Erçel yaptığı paylaşımda doğum günü kutlamalarına yer verdi. Erçel'in birbirinden farklı birçok pasta ile dolu dolu bir doğum günü gçeirdi.
GAMZE ERÇEL ÇOCUKLUK FOTOĞRAFI İLE KUTLADI
Gamze Erçel ise kardeşinin doğum günün paylaştığı çocukluk fotoğrafı ile kutladı. Erçel 'Bugün benim dünya'm doğdu. Seni çok seviyorum kuzu tiplim' notuna yer verdi.
Büyük aşkta sürpriz gelişme! Can Yaman ve sevgilisi Sara Bluma ayrıldı mı?
Günler önce ölümden dönmüşlerdi! İrem Helvacıoğlu ve Ural Kaspar boşanıyor mu?
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.