• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Hadise ile evliliği 5 ay süren Mehmet Dinçerler ilk kez konuştu

Haberci

Forum Üyesi
Ünlü şarkıcı Hadise, geçen Mayıs ayında iş insanı Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayın'da aile arasında gerçekleşen bir törenle dünyaevine girdi. Ancak attıkları her adımla gündem olan ünlü çiftin mutlulukları uzun sürmedi. Çiftin 5 aylık evlilikleri 30 Eylül'de 5 dakikada sonlandı.

640xauto.jpg

Dinçerler hem ayrılık sürecinde hem de boşanma sonrasında birçok iddiayla gündem oldu. Dinçerler ilk olarak Twitter hesabında yaptığı geçmiş yıllara ait paylaşımlarıyla gündeme geldi.

640xauto.jpg

SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATTI

Mehmet Dinçerler'in Twitter hesabını inceleyen kişiler, geçmiş zamana ait paylaşımları buldu. Paylaşımları sonrası tepki yağmuruna tutulan Dinçerler, sosyal medya hesaplarını kapattı.

640xauto.jpg

Dinçerler daha sonra da Hadise ile ayrılma kararı aldıktan sonra evdeki gümüş tepsiyi ve robot süpürgeyi aldığı yönündeki bir iddiayla adından söz ettirdi. Dinçerler'in, oyuncu İbrahim Çelikkol'dan kiraladığı evin 6 aylık kirasını ve depozitosunu da ödemediği, Hadise'nin zor durumda kaldığı iddiasının ardından ortaya çıkan bu haberler uzun süre konuşuldu.

SAHTE YÜZÜK İDDİASI!

Bu haberler magazin gündemini meşgul ederken Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye hediye ettiği 3 milyon değerindeki yüzüğün de replika olduğu iddia edildi.

640xauto.jpg

SUSKUNLUÐUNU BOZDU

Tüm bunlar karşısında suskunluğunu koruyan Dinçerler, ilk kez konuştu. A Para'da Yıldızlı Sohbetler'de Funda Karayel'e konuk olan Dinçerler, tüm iddiaları tek tek yanıtladı. Mehmet Dinçerler, "Gündemden düşmeyen sahte yüzük haberi var. Nedir olayı gerçeği?" sorusunu şöyle cevapladı: "Bir kere öyle bir şey olamaz. Tamamen hem beni hem de ilişkime karşı itibar suikastı yapılmak için bunların yapıldığını düşünüyorum. Özellikle beni şahsi olarak itibarsızlaşma ve algı oluşturma süreci yaşadık.

640xauto.jpg

Bu süreçte de herkes istediğini söyledi. Ben hiçbir zaman bunlara cevap vermedim. Çünkü cevap vermeye tenezzül etmedim. Önemli olan bunun maddi değerinden ziyade sembolik değeri olduğunu düşünüyorum"

640xauto.jpg

"BU EÐLENCELİ BİR HABER ASLINDA"

Ünlü iş insanı, "Küçük şeylerin peşinden koşan biri misin? Robot süpürge veya tepsi gibi?" sorusuna da şöyle karşılık verdi: "Bu eğlenceli bir haber aslında. İnsanlar da bunu çok eğlenceli boyutlara taşıdı. Ben de gördükçe gülüyorum, insanlara eğlence çıktı. Tabi ki hayatım boyunca böyle ufak tefek şeylerin peşinde koşmuş biri değilim"

640xauto.jpg

"YAPTIÐIM İÇİN UTANÇ DUYDUM"

Dinçerler, "Senin tweetlerin yıllar sonra ortaya çıktı. Çıkış zamanı manidar bence. Nedir bu tweetlerin gerçeği?" sorusu karşısında şu ifadeleri kullandı: "Tweetler gerçekten çok üzücü. Ben de utanç duydum gördüğümde.
640xauto.jpg

Bunlar 20'li yaşların başında sorumluluk sahibi olmayan bir gencin cahilce yazmış olduğu saçmalamalar. Bunu ben yaptığım için utanç duydum. Hatta gördüğüm anda sosyal medya hesaplarımı kapattı. Sebebi; karşıma çıksın istemedim. Üzerinden 10-15 sene geçmiş üzerinden. O zamanki Mehmet ile bu zamanki Mehmet arasında 500 kitap vardır. Ben o tweetleri yazan cahil genç olarak bu yaşıma gelmiş olsaydım, kendini geliştirmemiş cahil cühela olurdum.

"ÖZÜR DİLERİM"

Bu tweetler yüzünden bir grubun gönlünü kırdıysam gerçekten özür dilerim. Keşke yazmasaymışım"

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.