Defne
Forum Üyesi
Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'Suç örgütüne üye olmak', 'Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' ve 'Vergi kanununa muhalefet' suçlarından 4 Kasım'da tutuklandı.
Yaşar İpek, TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, canlı yayında yöneltilen "Dilan Polat'la ilgili ilk dikkatini ne çekti?" sorusu üzerine çarpıcı açıklamalar yaptı.
"NE KADAR PARA İSTERSEN VERİYORMUŞ"
Alıntı Metni
Dilan Polat'ın altı yıl önceki günlük kazancı ortaya çıktı!
"GÜLDÜ GEÇTİ!"
Yaşar İpek, "Mahsun Kırmızıgül ile bu teklifi daha sonra aranızda konuştunuz mu?" sorusu üzerine ise "Bana 'Bu kim?' diye sordu, o hiç bilmiyordu. Anlattım, 'Dilan Polat, güzellik merkezleri var' dedim. Güldü geçti" ifadelerini kullandı.
"BEN BÖYLE BİR KAZANÇ GÖRMEDİM"
'Bir Alo De' parçasıyla bir döneme damga vuran şarkıcı, "Ben 16 yaşımdan beri şarkı söylüyorum. O yaştan beri sahnelerdeyim, mücadele veriyorum. Diğer mesleklere göre daha kazançlı bir iş yapıyoruz ama ben böyle bir kazanç görmedim. 41 yaşındayım, hâlâ bu paranın çeyreğini kazanamadım" şeklinde konuştu.
Alıntı Metni
Esra Balamir, Dilan Polat'la arasının bozulma nedenini anlattı!
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.