• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

    Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

'Güzel Aşklar Diyarı'nda Bedirhan'ın isteği konakta şok etkisi yarattı! Roza çılgına döndü

Defne

Forum Üyesi
Katılım
11 Eyl 2023
Mesajlar
9,957
Puanları
16
67043eb6885e3473086cdec2.jpg

Kadrosunda; Burak Berkay Akgül, Özgü Kaya, Halil Ergün, Özgür Emre Yıldırım, Ege Kökenli, Meltem Cumbul ve Melis Birkan gibi güçlü isimlerin yer aldığı 'Güzel Aşklar Diyarı Dizisi'nin ikinci bölümünden öne çıkanlar şu şekilde:

67043d9b885e3473086cdebc.jpg


ARHAN, DENİZ'İ KURTARDI

Tufan, Deniz'in kollarını bağlayarak tekneye bindirdi. Nehre açıldıklarında Ömer telefon ederek polislerin nehrin çıkışının iki tarafını da kapattığını söyledi. Tufan tekneyi kıyıya yanaştırarak Deniz'i indirmek isterken teknede gizli gizli ellerindeki ipi kesen Deniz bir anda kaçıverdi. Tufan kovalarken Deniz'in ayağı takılınca yerde yakaladı. O sırada Deniz'in imdadına yetişen Arhan, Tufan'ı etkisiz hale getirerek Deniz'i kurtardı.

Masterchef'te takım kaptanları belli oldu! Semih'ten Ezgi'ye tepki

67043de0885e3473086cdebe.jpg


DENİZ KONAĞI TERK ETTİ

Beraber konağa geçtiklerine Deniz, Arhan'ın izinsiz dışarı çıktığı için kızgın olduğunu anladı. Sürekli kısa cevaplar veren Arhan'a, "Kızgınsın bana anlıyorum, aptal değilim. Söyle hadi, neden çıktın Deniz de. Sordum korumalara çıkabilirsin dediler" diyerek suçu olmadığını belirtti. Arhan, "Sen bıraksana şu başkalarını, bıraksana bahaneleri. Ben seninle konuştum, o adam bulunmadan evden dışarı çıkma dedim" cevabını verdi. Deniz, "Arhan beyimize bir şey söylenebiliyor mu? Arhan beyimiz kafasına göre çıkıp gidiyor, ne işin var diye sormaya hakkım bile yok benim" deyine ikili arasındaki tartışma büyüdü. Deniz "Ben her şeyle mücadele edebilirim ama seninle edemem Arhan. O kadarına gücüm yok" diyerek konağı terk etti.

Cansu Tosun oğluyla doğduğu topraklara gitti! 'Risk almak aşktır'

67043e21885e3473086cdec0.jpg


BEDİRHAN'IN İSTEĞİ KONAKTA ŞOK ETKİSİ YARATTI

Hakim, Roza ve Cihangir'le konuşması gereken bir konu olduğunu söylerken yanlarına Bedirhan geldi. Aile büyükleriyle de konuştuğunu belirten Bedirhan kızı Roza'ya "Senin bu şekilde bu evde kalman münasip değildir. Kızım sen kocanı uğurladın, artık bekar bir kadınsın. Cihangir de bekar. İkinizin bir çatı altında bu evde yaşaması bizce münasip değildir ama bunun iki yolu var, ya ben seni ve torunumu alıp Diyarbakır'a döneceğim ya da sen bu evde yaşamak istiyorsan Cihangir'le nikahlanacaksın" dedi. Bedirhan'ın sözlerini duyan ev ahalisi çılgına döndü. Roza, "Baba sen ne diyorsun? Ben daha Cemal'imi yeni toprağa verdim. Kocamın üzüntüsü yakıp kavuruyor içimi, sen ne diyorsun baba" diyerek tepki gösterdi. Gönül ve Cihangir de böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediler.

13 yıllık evlilikte mutsuz son! 10 dakikada boşandılar
Nilüfer Kurt ilk kez açıkladı! 'Kariyerimden kızım için vazgeçtim'

 

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.