Defne
Forum Üyesi

HABER MERKEZİ - Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Güllü’nün Yalova’da, altıncı kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Güllü'nün vefatı sonrası birçok iddia ortaya atılmıştı. Güllü'nün yakın arkadaşı Kobra Murat da çeşitli söylemlerden bulunan isimlerden biriydi.
Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem'in yasaklı madde kullandığı iddia edilmişti! İlk kez test sonuçları ortaya çıktı
Kobra Murat, "Cinayetin nasıl olduğunu bulmuş gibiyim" ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şarkıcının o gece TikTok'ta canlı yayın hazırlığında olduğunu belirten Kobra Murat, "Lavabodan çıkıyor, camın açık olduğunu fark ediyor. Aşağıda Eşref adlı biriyle konuşan kızları görüyor. Onlara sesleniyor. Bu sırada tartışma çıkıyor" demişti.
Kobra Murat'ın bu açıklamaları sorası, Güllü'nün oğlu Tuğberk Yağız Hamza Gülter suç duyurusunda bulunmuştu.

Fatih Ürek'in sağlık durumu nasıl? İşte son bilgiler: Beyin sapında hasar oluştu
YENİ AÇIKLAMA
Kobra Murat'tan günler sonra yeni açıklama geldi. Yanlış anlaşıldığını belirten ünlü isim şu ifadeleri kullandı:
Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum ve bunu düzeltmek istiyorum. Güllü ile çok işlere gittik, konserlere gittik. İyi kötü günlerimiz oldu. Güllü benim canımdır, evlatları da evladımdır. Acı tatlı çok güzel günler yaşadık. Bu bizi şoka sokan kötü olay olduğunda sahneden gelmiştim. Sosyal medyada konuşmalar duydum. Camın önünden oynayarak düşeceğini kimse inanamadı Güllü'nün.
Güllü'nün öldüğü gece neler yaşandı? Canlı yayında ilk kez anlattı: Gözümün önünden gitmiyor

"YANLIŞ ANLAŞILDIM"
Ben bu olay aydınlığa çıksın diye bir açıklama yaptım. Herkes çatılara bakıyor bir de aşağılara bakılsın dedim. Fakat çok yanlış anlaşıldım. Aslında olayı çözdüm diyecektim, cinayet diye bir şey yok. O evlatlar annesine hayatta zarar veremez. Ben o çocukların kalbinin güzelliklerini biliyorum. Onların acılarını yürekten paylaşıyorum. Onlara kesinlikle annesini itti demiyorum. Herkesten özür diliyorum, evlatlarından özür diliyorum.
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.