Defne
Forum Üyesi

HABER MERKEZİ - Zeynep Bastık, akustik performansı ile Harbiye'de sevenlerini coşturdu. Konsere Sinem Kobal'dan Bensu Soral-Hakan Baş çiftine kadar çok sayıda ünlü akın etti.

ELİNDE ÇİÇEKLERLE GELDİ
Sevgilisi Serkay Tütüncü de Zeynep Bastık'ı yalnız bırakmadı. Elinde çiçeklerle konsere gelen Tütüncü'ye hediyenin notunda ne yazdığı sorulduğunda şu cevabı verdi:
15 GÜN ÖNCE BAŞLIYOR
'Zeynep’cim her Harbiye konseri öncesi 15 gün karbonhidrat diyeti yapıyor. Yarın karbonhidrat alacaksın, çok mutluyum yazdım.” dedi. Tütüncü şöyle devam etti: Onun akustik serilerinin hastayım. Ben de heyecanlıyım. Hazırlık süreci yoğun geçti.

Zeynep Bastık, geçtiğimiz yıl eski Survivor yarışmacısı ve oyuncu Serkay Tütüncü ile aşk yaşamaya başlamıştı.

EN SEKSİ KADIN SEÇİLMİŞTİ
Sosyal medyada ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın "Yaşayan en seksi Türk kadını" seçildiğine dair iddialar çok konuşulmuştu.

Bastık, konuşulan iddialarla ilgili ''Hiçbir şey düşünmüyorum. Birileri ortaya bir şeyler atıyor birileri de altını dolduruyor, kaynatıyor falan. Ben de evde oturup izliyorum.'' demişti.
Güllü'nün oğlu bomba iddialar sonrası harekete geçti! Kobra Murat'a dava açıyor
ZEYNEP BASTIK KİMDİR?
Zeynep Bastık, 8 Temmuz 1993 tarihinde Çanakkale’de dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan Bastık, küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duymaya başladı. Müzik kariyerine dansçı olarak başlayan sanatçı, daha sonra vokalist olarak Murat Dalkılıç’ın ekibine katıldı.
YouTube’da yayımladığı akustik performanslarla büyük bir çıkış yakalayan Bastık, kısa sürede Türkiye’nin en çok dinlenen kadın sanatçılarından biri haline geldi. “Uslanmıyor Bu”, “Her Mevsim Yazım”, “Ara”, “Eyvah” gibi hit şarkılarıyla listelerde zirveye yerleşti.

Zeynep Bastık, aynı zamanda oyunculuk deneyimi de yaşadı; “Adı Mutluluk” ve “Umuda Kelepçe Vurulmaz” gibi dizilerde rol aldı. Sosyal medya paylaşımları, tarzı ve enerjik sahne performanslarıyla da genç kuşağın sevilen isimlerinden biri.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?
Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir’de doğdu. Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun olan Tütüncü, ekran kariyerine 2016 yılında “Survivor Türkiye” yarışmasıyla adım attı.

Yarışmadaki enerjik tavırlarıyla dikkat çeken Serkay Tütüncü, sonrasında oyunculuk kariyerine yöneldi. “İnsanlık Suçu”, “Afili Aşk”, “Masumiyet”, “Kusursuz Kiracı” ve “Yabani” gibi dizilerde başarılı performanslar sergileyerek adından söz ettirdi.
Yakışıklı oyuncu, karizmatik duruşu ve doğal oyunculuk tarzıyla televizyonun aranan yüzlerinden biri haline geldi.
Murat Boz'dan duygulandıran Malatya paylaşımı! 'Sizlere emanet'
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.