Arkadaşlar merhaba,
Delphi 7 'de AdoDataSet bileşenini kullanarak Master/Detail yapımı oluşturuyorum; ancak detail olan*tabloda filtreleme yapmaya çalıştığımda "Filter property cannot be used for detail tables" uyarısını alıyorum ve bir türlü bu sorunun*üstesinden gelemedim.
Yukarıdaki linkte benzer sorunu yaşayan birine yanıt sanıyorum ki Borland yetkilisi tarafından verilmiş. Önce bunun bir bug olduğu ifade edilmiş ve ardından*sorun çözülmüş. Aynı şeyleri yapmama rağmen bendeki sorun çözülmedi.
Ayrıca yine bu konu delphiturkiye.com adlı sitede de sorulmuş, fakat tatmin edici bir cevap yok.
Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?
Delphi 7 'de AdoDataSet bileşenini kullanarak Master/Detail yapımı oluşturuyorum; ancak detail olan*tabloda filtreleme yapmaya çalıştığımda "Filter property cannot be used for detail tables" uyarısını alıyorum ve bir türlü bu sorunun*üstesinden gelemedim.
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
*Yukarıdaki linkte benzer sorunu yaşayan birine yanıt sanıyorum ki Borland yetkilisi tarafından verilmiş. Önce bunun bir bug olduğu ifade edilmiş ve ardından*sorun çözülmüş. Aynı şeyleri yapmama rağmen bendeki sorun çözülmedi.
Ayrıca yine bu konu delphiturkiye.com adlı sitede de sorulmuş, fakat tatmin edici bir cevap yok.
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?