• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

''Fikret Orman aday olursa biz de aday oluruz''

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
VOLE'de katıldığı programda açıklamalarda bulunan Ali Ece: ''Serdar Ali Çelikler'in Emre Kocadağ haberi doğru haber. Ben de Emre Kocadağ'ın etrafıyla yöneticilik döneminden hep irtibatlıyım. Hepsiyle olduğu gibi, Nur Çebi'nin, Fikret Orman'ın, Serdar Adalı'nın.'Beşiktaş'ta seçim gündemi yok' derken Emre Kocadağ burada ne demek istiyor biliyor musun? 'İşler biraz kötü gidince, Fikret Orman tekrar ortaya çıkıyor' demek, istiyor. Ben size Emre Kocadağ'cadan Türkçe'ye çevireyim. Emre Kocadağ'ın olayı şu: Emre Kocadağ-Fikret Orman husumeti var.Onun bir adını koyalım. Ahmet Nur Çebi'nin, işte ikinci güçlü adamı olarak. Diyorsunuz ya 'Eskiden ikinci adamlar çok güçlüydü' diye. Emre Kocadağ performans olarak demiyorum. Yetki olarak, Sergen Yalçın'ı mesela şampiyonluktan sonra teknik rektörlüğe geri döndüren o. Ona görev veriliyor. İnsiyatif ona veriliyor.Yani Fikret Orman'ın Ahmet Nur Çebi'si gibi veya Serdar Bilgili'nin Yıldırım Demirören'i gibi. Şimdi zaten Emre Kocadağ cephesinde şu var. Emre Kocadağ cephesinde en az üç kişi biliyorum.Emre Kocadağ aday olmasa da, Emre Kocadağ'ın çok yakını olan kişiler, 'Fikret Orman aday olursa biz de aday oluruz' diyor. Şimdi bir kere bu o. Yani seçim gündemi yok diyorlar ya 'İşler kötü giderse, seçim gündemi olursa başkan adayı olmayı istiyorum' demek o.Ben bir daha söyleyeyim. Yüzüne de söyledim. Emre Bey, ne yapıp yapıp bu şeyi unutturmanız gerekiyor. Diyeceksin ki Ali Ece sen söyledin, herkes hatırladı. Yok kimse unutmuyor. O böyle transferin son günü bir talihsizliktir. Önceden arkadaşı yapmış. Röpteşambır'ın sorunu. Röpteşambır yani kostüm partisiymiş. Önceden yapmış. Yani adamın doğum günü de transferin son gününe denk gelmiş. Ama insanların algısında bu böyle kalmıyor. Algı da şöyle kalıyor. 'Ulan biz transfer beklerken sen Röpteşambır'a çıkma' diye. Evet. Fikret Orman bu tip algıları sizden çok daha iyi yönetiyor. Haberiniz olsun. Eğer rakip olarak görüyorsanız o konuda bir ile çalışmanız gerekir. Ama ben ikinizin de tarafını tutmuyorum.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.