Beşiktaşlım
Forum Üyesi
VOLE'de katıldığı programda açıklamalarda bulunan Ali Ece: ''Serdar Ali Çelikler'in Emre Kocadağ haberi doğru haber. Ben de Emre Kocadağ'ın etrafıyla yöneticilik döneminden hep irtibatlıyım. Hepsiyle olduğu gibi, Nur Çebi'nin, Fikret Orman'ın, Serdar Adalı'nın.'Beşiktaş'ta seçim gündemi yok' derken Emre Kocadağ burada ne demek istiyor biliyor musun? 'İşler biraz kötü gidince, Fikret Orman tekrar ortaya çıkıyor' demek, istiyor. Ben size Emre Kocadağ'cadan Türkçe'ye çevireyim. Emre Kocadağ'ın olayı şu: Emre Kocadağ-Fikret Orman husumeti var.Onun bir adını koyalım. Ahmet Nur Çebi'nin, işte ikinci güçlü adamı olarak. Diyorsunuz ya 'Eskiden ikinci adamlar çok güçlüydü' diye. Emre Kocadağ performans olarak demiyorum. Yetki olarak, Sergen Yalçın'ı mesela şampiyonluktan sonra teknik rektörlüğe geri döndüren o. Ona görev veriliyor. İnsiyatif ona veriliyor.Yani Fikret Orman'ın Ahmet Nur Çebi'si gibi veya Serdar Bilgili'nin Yıldırım Demirören'i gibi. Şimdi zaten Emre Kocadağ cephesinde şu var. Emre Kocadağ cephesinde en az üç kişi biliyorum.Emre Kocadağ aday olmasa da, Emre Kocadağ'ın çok yakını olan kişiler, 'Fikret Orman aday olursa biz de aday oluruz' diyor. Şimdi bir kere bu o. Yani seçim gündemi yok diyorlar ya 'İşler kötü giderse, seçim gündemi olursa başkan adayı olmayı istiyorum' demek o.Ben bir daha söyleyeyim. Yüzüne de söyledim. Emre Bey, ne yapıp yapıp bu şeyi unutturmanız gerekiyor. Diyeceksin ki Ali Ece sen söyledin, herkes hatırladı. Yok kimse unutmuyor. O böyle transferin son günü bir talihsizliktir. Önceden arkadaşı yapmış. Röpteşambır'ın sorunu. Röpteşambır yani kostüm partisiymiş. Önceden yapmış. Yani adamın doğum günü de transferin son gününe denk gelmiş. Ama insanların algısında bu böyle kalmıyor. Algı da şöyle kalıyor. 'Ulan biz transfer beklerken sen Röpteşambır'a çıkma' diye. Evet. Fikret Orman bu tip algıları sizden çok daha iyi yönetiyor. Haberiniz olsun. Eğer rakip olarak görüyorsanız o konuda bir ile çalışmanız gerekir. Ama ben ikinizin de tarafını tutmuyorum.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..