• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Ev sahibinden ilginç protesto (Emlakçının önünde yaşamaya başladı)

denizz

Forum Üyesi
İstanbul İtfaiyesi'nden emekli 3 çocuk babası Yaşar Alper, emekliliğinde yaşamak için Antalya'da bir ev satın aldı. Alper, bir emlakçı ile iddiaya göre emekli olduğunda evini boşaltacak birine kiralaması şartıyla anlaştı. Ancak eve yerleşen kişi evi boşaltmadı. Alper tepki olarak emlakçının karşısındaki boş alana park ettiği kamyonette yaşamaya başladı.

6nLZnlqva02KYP5XIw_c6w.jpg
İstanbul İtfaiyesi'nde çalışan Yaşar Alper, emekliliğinde yaşamak için Antalya'nın Kepez ilçesinde bir ev satın aldı.Alper, 2 yıl önce evin kiraya verilmesi için emlakçı Erhan Oğuz ile iddiaya göre emekli olduğunda evini boşaltacak birine vermesi şartıyla anlaştı.Emlakçı, evi S.Ö.'ye kiraya verirken, Yaşar Alper 6 ay önce emekli olacağını ve evin boşaltılması gerektiğini emlakçı ile kiracıya söyledi.
c3PmFTJPYUCvPvycqr1hmQ.jpg
Mart ayında evi boşaltması için ihtarname gönderen Yaşar Alper, evin boşaltılmaması üzerine eşi ve çocuklarını da alarak Antalya'ya geldi.Burada yaptığı görüşmelerden de sonuç alamayan Alper, emlakçının karşısındaki boş alana park ettiği kamyonette kalmaya başladı.
eCJ8EQFWMEOu0XuPaXjAJw.jpg
Kamyonetin etrafına "Emlakçı neredesin, biz sokakta kaldık" yazılı dövizler koyan Alper, durumu protesto etmeye başladı.
qo_HKTMPXUGeo4i1J2b35Q.jpg
Evi 16 yıl önce satın aldığını anlatan Alper, "Evi boşaltmalarını bekliyorum. Bize mahkeme yolunu gösteriyorlar. Mahkemenin 3 yıl kadar sürdüğü söyleniyor. Avukatım 'Evi 3 yılda boşaltırız' dedi. Zaten 55 yaşındayım ve ağır diyabet hastasıyım. 3-5 yıl sonra yaşantım zaten düşecek. İstinaf ile davanın 5 yıl bile sürme durumu var. 5 yıl sonra bastonla gezecek durumda olacağım. Hayatımın son dönemlerini rahat, huzur içinde geçirmek istiyorum. Evi boşaltmaları durumunda kira yardımında bulunacağımı, onlara para ödeyeceğimi, aldığım kiraların hepsini geri vereceğimi söylememe rağmen evi boşaltmıyorlar. Zorluk üzerine zorluk çıkartıyorlar." diye konuştu.
_k7Xi5s04k6vrEC11Nn-uQ.jpg
Evi kiralayan emlakçı Erhan Oğuz ise "Mal sahibi bize 3 yıl önce gelerek evi olduğunu ve kiraya vermemizi istedi. Biz de bir vatandaşa kiraladık. Sözleşme ve kontratını yaptık. Aralarında da anlaştılar ve oturmaya devam ettiler. Sonrasında mal sahibi EYT'den emekli olacağını kiracıya söylüyor ve kiracı da 'Ben evi şu an boşaltmam, kira sözleşmem devam ediyor' diyor. Mal sahibi de eşyalarını İstanbul'dan yükleyerek Antalya'ya geliyor. Sonra kiracıyla tartışıyorlar ve olay bana intikal ediyor. Ben de yardımcı olmaya çalışıyorum ama işin içinde zıtlaşma olduğu için olmadı." ifadelerini kullandı.
lSYAOROp1EGAW_zNhJ4Ohg.jpg
Oğuz, durumun kendisiyle ilgili olmadığını belirterek suçlamaları kabul etmediğini söyledi.
_p8vseT4WkOmVGiHXJCdhg.jpg

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.