Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş’ın Samsunspor karşısında bir kez daha puan kaybetmesinin ardından futbol yorumcusu Çağdaş Sevinç, Futbolarena youtube kanalında takımın gidişatına dair kapsamlı değerlendirmelerde bulundu. Sevinç hem yönetimin transfer politikasını hem de teknik direktör Sergen Yalçın’ın oyun anlayışını sert sözlerle eleştirdi.Beşiktaş Ne Saha İçinde Ne Saha Dışında Umut Vaat EdiyorSamsunspor maçının genel değerlendirmesini yapan Sevinç, tek maçtan ziyade genel tabloya dikkat çekti. Beşiktaş’ın kısa ve orta vadede umut vermediğini belirterek mevcut durumun karamsar olduğunu ifade etti.Yönetim Eleştirisi: “Transfer Dönemleri Boşa Harcandı, Kadro Dengesiz Kuruldu”Sevinç, yönetimin transfer stratejisinin başarısız olduğunu söyledi. Kış transfer döneminin boş geçtiğini, yaz döneminde yapılan transferlerin ise Avrupa maçlarına yetişmediğini belirtti. Ayrıca kadrodaki dengesizliğe dikkat çekti: dört sağ kanat, sıfır sol kanat, üç sağ bek ve yetersiz bir orta saha.Sergen Yalçın’a Eleştiriler: “Oyun Planı Belirsiz, Motivasyon Eksikliği Var”Çağdaş Sevinç’e göre Yalçın’ın açıklamaları takım ve taraftar için moral bozucu nitelikte. Özellikle geriden top çıkarırken yapılan hataların sürekli “bireysel hata” olarak açıklanmasını doğru bulmadığını belirtti. Sevinç, Beşiktaş’ın artık geçiş oyunu dahil hiçbir oyun planını sahaya yansıtamadığını ifade etti.İlk 11 Tercihleri: “Bazı Oyuncuların Artık Oynamaması Gerekiyor”Sevinç’e göre Salih Uçan fiziksel olarak yetersiz bir durumda ve 11’de başlaması anlamlı değil. Cerny’nin istikrarsız, Cengiz Ünder’in hazır olmadığını belirten yorumcuya göre Abraham’ın da artık ilk 11’den çıkarılması gerekiyor.Takım Savunması Sorunu: “Öne Geçilen Maçlar Tutulamıyor”Beşiktaş’ın öne geçtiği beş karşılaşmada puan kaybetmesini büyük bir problem olarak değerlendiren Sevinç, bunun özgüven değil genel bir savunma organizasyonu sorunu olduğunu söyledi. Bir büyük takımın öne geçtiği maçları kaybetmemesi gerektiğini vurguladı.Atilla Karaoğlan Kararı: “Net Penaltıydı, Skandal Bir Karar”Samsunspor maçındaki tartışmalı pozisyon hakkında konuşan Sevinç, kararın skandal olduğunu belirtti ve pozisyonun çok net bir penaltı olduğunu söyledi.Çağdaş Sevinç: "Atilla Karaoğlan'ın ilk yarıdaki penaltı incelemesinde verdiği karar büyük skandal. VAR konuşmaları saçma sapan! Futbolun ruhuna aykırı bir kere. Çok net penaltı. Atilla Karaoğlan 'penaltı vermeme' kafasıyla VAR'a gitmiş. Bu hissediliyor. 'Ben bu penaltıyı vermeyeceğim. Çağırdınız ama mecburen geliyorum' gibi bir yaklaşım gösterdi." Çağdaş Sevinç, Beşiktaş’ta güçlü bir aday çıkmadığını, bu nedenle erken seçimin fayda getirmeyeceğini söyledi. Yönetim ve teknik heyetin birlikte çalışması gerektiğini ifade etti.Çağdaş Sevinç: "Beşiktaş'ta seçime gerek yok. Çünkü şu anda güçlü ve insanları peşinden sürükleyecek bir isim yok. Kaldı ki, Beşiktaş'ta artık bazı şeyler normal yürümeli. Olağanüstü değil, olağan gerçekleşsin. Sergen Yalçın devam etsin. Hele ki transferleri Sergen Yalçın'a yaptırdıktan sonra hiçbir şekilde gitmesine izin verilmesin. Aksi halde Sergen Yalçın giderse yeni gelen isim de 'Bu oyuncuları ben aldırmadım' diyecek."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..