Defne
Forum Üyesi
Etkinlik; Sabancı Holding ev sahipliğinde, Bacacı Yatırım Holding ve Hepsiburada ana sponsorluğunda, CarrefourSA’nın silver sponsorluğu ile Hedef Portföy ve Momentum İletişim katkılarıyla gerçekleştirildi. İş dünyasının yoğun katılım gösterdiği etkinlikteEGD Başkanı Hasan Arslan, “Doğru, güvenilir ve nitelikli haber üretimi, ekonomi gazeteciliğinin vazgeçilmez sorumluluğudur” dedi.İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, “Ekonomi haberciliğinin dijitalleşmeyle birlikte güçlenmesi, hız çağında kalite, güvenilirlik ve itibarı her zamankinden daha önemli hâle getirmiştir” ifadelerini kullanırkenTürkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe, “Ekonomi gazeteciliği, üretim ve ihracat başta olmak üzere sanayi gündeminin doğru ve sorumlulukla kamuoyuna aktarılmasında kritik bir rol üstlenmektedir” diye konuştu. Konuşmalarının ardından, ekonomi gazeteciliği alanında uzun yıllara yayılan mesleki deneyimleri, güçlü birikimleri ve meslek hayatları boyunca birçok gazetecinin yetişmesine sundukları katkılar nedeniyle Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Yönetim Kurulu tarafından Vahap Munyar, Hakan Güldağ, Celal Toprak, Abdurrahman Yıldırım, Şeref Oğuz ve Meliha Okur’a “Yaşam Boyu Onur Plaketi” takdim edildi. Meslekte 20. yılını dolduranlara ve yeni yayınlara da plaket verildi.
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.