Yaptığım şeyin olduğunu bilmemekle birlikte, ben ona Ekmek Tatlısı adını verdim. Birden şeker krizine girdiğimi farkettim. Annemin, kızım bu ekmekleri ye araya gitmesin dediğini hatırladım birden. Fırsat bu fırsat evde de kimse, yapayım dedim. Olay çok basit.
2 dilim ekmek bu tek kişilik porsiyon için mi desem bilemedim.
Şerbeti için:
Yarım bardak su
Yarım bardak şeker
Ben aslında 1 bardağa 1 bardak şeker yaptım ama fazla geldi.
Üzeri için:
1 bardak süt
1.5 yemek kaşığı kakao -ki bu benim sallamam, ayarsız elimden kaynaklanıyor-
1 yemek kaşığından az şeker
Yapılışına gelirsek;
Bilindiği üzere herkes şerbet yapmayı ve kakaoyu hazırlamayı biliyordur. Dilimlenmiş olduğumuz ekmeklerin üzerine şerbeti döküyoruz. Hazırlamış olduğumuz kakaoyu da ekmeklerin üzerine döküyoruz. Ekmekleri iyice şerbete bulamayı unutmayın.
Ben çok az yedim. Geri kalanına ne mi oldu? Bakalım.
Ablam ve sevgili arkadaşı yemiş. Onlardan iki evet aldım. Üçüncü eveti sizlerden beklerim. Aslında fotoğrafı atardım ama elleri gözüküyor. Belki sıkıntı olur diye düşündüm.
2 dilim ekmek bu tek kişilik porsiyon için mi desem bilemedim.
Şerbeti için:
Yarım bardak su
Yarım bardak şeker
Ben aslında 1 bardağa 1 bardak şeker yaptım ama fazla geldi.
Üzeri için:
1 bardak süt
1.5 yemek kaşığı kakao -ki bu benim sallamam, ayarsız elimden kaynaklanıyor-
1 yemek kaşığından az şeker
Yapılışına gelirsek;
Bilindiği üzere herkes şerbet yapmayı ve kakaoyu hazırlamayı biliyordur. Dilimlenmiş olduğumuz ekmeklerin üzerine şerbeti döküyoruz. Hazırlamış olduğumuz kakaoyu da ekmeklerin üzerine döküyoruz. Ekmekleri iyice şerbete bulamayı unutmayın.
Ben çok az yedim. Geri kalanına ne mi oldu? Bakalım.
Ablam ve sevgili arkadaşı yemiş. Onlardan iki evet aldım. Üçüncü eveti sizlerden beklerim. Aslında fotoğrafı atardım ama elleri gözüküyor. Belki sıkıntı olur diye düşündüm.