Defne
Forum Üyesi
HABER MERKEZİ - Eser Yenenler ile 2019 yılında evlenen ve daha sonra sosyal medyada adını geniş kitlelere duyuran Berfu Yenenler, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Kendi Youtube kanalını açan ve orada ünlüleri konuk ede Berfu Yenenler, bu kez sosyal medyanın fenomen ismi Duygu Özaslan'ı ağırladı.
Hayatında biri var mı? Hande Erçel bu kez sorulardan kaçmadı
Duygu Özaslan'ın Berfu Yenenler'in programında söylediği cümleler tartışma etkisi yarattı. 'Çocuk sever misin?' sorusuna Duygu Özaslan'ı 'Bir bebek arabası bir köpek varsa köpeği severim.' demesi tartışmaları da beraberinde getirdi.
Sosyal medyada da olay olan bu sözler sonrası fenomen isimden dikkat çeken açıklama geldi. O sözlerin çıkarılmasını istendiğini fakat tekrar paylaşılmasına tepki gösteren Özaslan şu ifadeleri kullandı:
"BİLGİMİZ DIŞINDAYDI"
Katıldığım Talk Show programında, stüdyo ortamındaki samimi sohbet sırasında espriyle söylediğim bir cümle çok yanlış anlaşıldı ve biz 'bu cümle belki yanlış anlaşılabilir' diyerek konunu tamamının ana videodan çıkarılmasını rica ederek çıkarttırmıştık. Ancak sadece bu cümlenin bağlamı dışında Instagram'da kesit olarak paylaşılması bilgimiz dışındaydı ve bu şekilde paylaşılmasına üzüldüm.
Paylaşılan kesitte bahsi geçen konu bir değer kıyası asla değil. Benim şimdiye kadar bildiğim, onlara beslediğim saf sevgiden bahsediyorum sadece. Umarım bir gün benim de bebeğim olur. O güne kadar bakımına hakim olduğum tek canlı köpeklerim. Cümlenin çıkış noktası da buydu.
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.