• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Dünyanın en büyük dudaklı kadını Andrea Ivanova: Yeni bir rekor istiyorum

Wizard

Forum Üyesi
JXWrA7klNUi5lDXjolVQ7Q.jpg
Bulgaristan'da "'dünyanın en büyük dudaklarına" sahip olduğunu söyleyen bir kadın, doktorunun daha fazla estetik ameliyatın 'ölümcül' olabileceği uyarısına rağmen, yeni bir rekor kırmak istediğini söyledi. Şimdiye kadar 32 estetik operasyon geçiren 25 yaşındaki Andrea Ivanova, dudaklarını ve göğüslerini büyütmekle kalmayacağını belirterek bir sonraki hedefini açıkladı.

NbnkO-qw4k6O_OZzJUp8FA.jpg
Sosyal medya fenomeni geçen ay 25. doğum gününü biraz çene dolgusu ekleyerek kutladı. İvanovna, dünyanın en büyük dudaklarından sonra, dünyanın en uzun ve sivri çeneli kadını olmak istediğini açıkladı.
G6bUhJTRN06Yi5fL4PoznQ.jpg
Bulgaristan'ın başkenti* Sofya'da yaşayan Ivanovna, "Dudaklarımı seviyorum ve bu yeni çene dolgusu rekoru istiyorum. Geçen ay doğum günümdü ve çene dolgusu ile kutladım. Çenemi yaptırırken dudaklarımla uyumuna dikkat edeceğim "dedi.
h9zGZDZ-zk-Pi_06xl7D2Q.jpg
İvanovna, yeni hedefine ulaşmak için iki haftada bir hyaluronik asit enjeksiyonu yaptığını belirterek, "Sadece bu değil, aynı zamanda aylık enjeksiyonlarla büyük dudaklarımı korumak zorundayım. Bir enjeksiyon 250 sterline (yaklaşık 5 bin 300 lira) mal oluyor" dedi.
wi0MUrBFQkqHO9H35DYNPQ.jpg
Diğer taraftan genç kadın estetik yaptırmaya 2018 yılında başladı. İvanovna, sadece dudaklarına 8 bin sterlin (yaklaşık 170 bin lira) harcadığını söyledi.
BTCj5_JpmU2tMKvJ5X_ERw.jpg
İvanovna, "hiçbir şeyin onu dudaklarını daha fazla büyütmekten alıkoymayacağını" vurguladı. Ancak, İvanovna, doktorunun onu ağzındaki herhangi bir ağrıya dikkat etmesi ve yeni bir dolgunun ölümüne neden olabileceği konusunda uyardığını sözlerine ekledi.
UJ0609oJlUOClYT3dO1YDA.jpg
İvanovna, ayrıca büyük dudaklara sahip olmanın getirdiği risklere rağmen, dolgu iğnelerine bağımlı olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:
OxtOWnYL3kKOb4bAtGApRQ.jpg
"Doktorum çeneme dolgu yaptırırken yine aşırıya kaçtığımı düşündüğünü söyledi. Ama bunu dudaklarım için de söylemişti.
YxcwhfKOxkeycRaJlzsboA.jpg
Daha fazlasını yapmaya kararlıyım çünkü çenemi uzatmam ve keskinleştirmem gerektiğini düşünüyorum. Bu rekoru o kadar çok istiyorum ki, bunun için savaşmaya hazırım. Buraya kadar geldim ve ne kadar harcadığımı düşünemiyorum bile. Çok fazla enjeksiyon yapıldı ve daha fazlası gelecek."
rQ91jPbpV0CA-p5ve8-OlA.jpg
Öte yandan, İvanovna sadece yüzünü bıçak altına almakla kalmadı. Eski felsefe öğrencisi göğüs boyutunu 75C'den 75E'ye çıkarmak için göğüslerini büyüttü.
isFcvX0FdUK3A6V6aqDAhQ.jpg

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.