Defne
Forum Üyesi
HABER MERKEZİ -Dünyanın en ünlü aktörlerinden George Clooney, özel hayatıyla ilgili yaptığı samimi açıklamayla magazin gündeminin merkezine oturdu.
Ünlü oyuncu, eşi Amal Clooney ile evlilikleri üzerine konuştuktan sonra, filmlerinde başka kadınlarla öpüşme sahnelerinde yer almama kararı aldığını söyledi. Clooney, bu tercihin hem yaşı hem de aile yaşamındaki önceliklerinin değişmesiyle ilgili olduğunu vurgulayarak, artık kariyerinde farklı bir dönem başlattığı belirtti.
George Clooney, 2014 yılından bu yana Amal Clooney ile evli.Çiftin Alexander ve Ella adında ikizleri bulunuyor.
EŞİ DESTEKLEDİ
64 yaşındaki Clooney, romantik komedi türündeki rolleriyle uzun yıllar izleyicinin beğenisini kazanmıştı. Julia Roberts ve Catherine Zeta-Jones gibi isimlerle ekran öpücükleriyle hatırlanan oyuncu, The Daily Mail ile konuşmasında bu alışkanlığı bırakma kararını paylaştı.
Clooney, eşinin de desteğiyle “Paul Newman’ın izlediği yolu” takip etmeye karar verdiğini ve artık başka kadınlarla öpüşmenin kariyerinin bir parçası olmasını istemediğini söyledi.
"25 YIL SONRA 85 YAŞINDA OLACAĞIM"
Oyuncu, yaşının ilerlemesiyle birlikte bu tür sahnelerin artık kendisi için uygun olmadığını düşündüğünü ifade etti: “60 yaşına geldiğimde eşimle konuşma yaptım ve dedim ki, ‘Basketbolu hâlâ oynayabiliyorum, 25 yaşındaki arkadaşlarla takılabiliyorum.’ Ama 25 yıl sonra 85 yaşında olacağım. Ne kadar granola bar yersen ye, bu gerçek bir sayı.”
30 yıllık ofiste anılara yolculuk
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.