Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Duhuliye;"Son Karagümrük maçının ardından Sergen Yalçın'ın ''Kimse heveslenmesin. Bırakmayacağım!'' ve ''Çok biliyorsanız gelin siz yapın!'' sözleri ön plana çıktı. Sergen Yalçın'ın psikolojik anlamda sıkıntılı günler yaşadığı anlaşılıyor. Süreç sadece Sergen Yalçın'ı değil Beşiktaş'ı da etkiliyor. Beşiktaş düzlüğe çıkması için ne veya neler yapmalı?"Zafer Algöz;''KOYU BEŞİKTAŞLI… Her hangi bir yere gittiğimde ya da bir organizasyonda yanıma gelenlerden hep bunu duyarım… Abi, koyu Beşiktaşlıyım… Bir arkadaşım var… Çok koyu Beşiktaşlı… Ve hep şunu söylüyordum… Bizim sevdamız hep koyu olmayı gerektiriyor… Ben hiç “Açık Beşiktaşlı” görmedim… Bizde herkes Koyu Beşiktaşlı… Ama geçen yıllar içinde yanıldığımı anladım maalesef… Peki Açık Beşiktaşlı kimdir nasıl olur?… Bunlar son zamanlarda türedikleri için yaş ve davranış biçimi olarak ergen refleksleri gösterirler… Bir hafta yere göğe koyamadıkları oyuncuyu ilk hatasında hemen yerin dibine sokarlar ve gitsin isterler… Başarının kısa vadede hemen olacağını düşünürler ve hep kazanalım isterler… Berabere kalmak hele hele yenilmek utanç vericidir… Çoğu futbolun temel kurallarını bilmez, futbolun dinamiklerini bilmez ama fikir yürütme, taktik bilgi, teknik analiz dersen, hocadan bile iyi bilir… Bazıları ömründe hiç top oynamamıştır… Mahallede çocukken muhtemelen hep kalecilik yaptırılmıştır…. Ama bir bakarsın kendi sosyal mecralarında hocaya sallar, yönetime sallar… Özellikle ters ve antipatik olursa çok dikkate alınacaklarını düşünürler… Zaman gelir olmayan bir transferden ya da takım içinde eğrelti otu gibi çıkan, sorun yaratan oyuncunun arkasına saklanır Yönetime ve Sergen Yalçına laf çakarlar… Beşiktaş'ta son yıllarda değişen yöneticilere, teknik direktörlere, boşa harcanan zamana ve paraya hiç bakmazlar… Başkan gitsin yenisi gelsin… Sergen gitsin yeni hoca gelsin… Bütün takım gitsin sadece Rafa kalsın… Sosyal medyada özellikle bu ergen kafadaki açık Beşiktaşlıların yazdıklarına bakarak laf edenlere şaşırıyorum… Devamlı yönetici ve teknik direktör değiştirerek bir yere varılamayacağını hala anlamadınız mı? Açık Beşiktaşlılar… Başarı devamlı yaparak bozarak gelmez…Plan, program, disiplin, çalışmak ve aidiyet duygusuyla gelir… Dün ezeli rakiplerimizin derbi maçını izledim… Atılan goller dışında 2 takımın da tehlike yaratan bir atağı bile yok… Toplam piyasa değeri 575 milyon euro olan 2 güzide takımımız taraftarlarında hiç heyecan yaratamadığı gibi.. Böyle oynayacaksak niye o kadar masraf yapıyoruz,? diye sorgulattı… Bundan sonra Beşiktaş'ın sokağa atılacak parası yok…Kendi parasını harcarken cömert ama Beşiktaş'ın parasını harcayacaksa son derece dikkatli ve eli sıkı davranan Sergen Yalçın'a bu organize saldırıları yapan ergen zekalı açık Beşiktaşlılar… Sizin derdiniz ne??? Beşiktaş'ın kapısında dolaşıp, elindeki vasat adamları satmaya çalışan madrabazların mı adamısınız? Kulüpten içeriye sızamayınca Serdal Adalı istifa etsin… Sergen Yalçın da bıraksın hemen… Olur hemen emriniz olur… Dolapta helva da var yer misin?… Yönetim de hoca da değişeli henüz 1 yıl bile olmadı… Gerçek taraftarlar yani Biz Koyu Beşiktaşlılar… Sonuna kadar yönetimin ve Sergen Yalçın'ın yanındayız…Bu yıl yarışı sonuna kadar kovalayacağız…Devre arasında gelenler ve gidenler olacak… Başkanla Sergen hocanın arasına 3.ya da 4. Dereceden kimse giremeyecek ve Beşiktaş'ımız günü değil, geleceği kurtarmak için yapacağı transferleri hep beraber göreceğiz…. Beşiktaş'ın gerçek sahipleri….Koyu Beşiktaşlılaradır sözüm….Skordan bağımsız hep destek ve tam destektir yolumuz….SİYAAAHHH''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..