• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Deniz Seki'den yıllar sonra gelen Bayhan itirafı

Defne

Forum Üyesi
68f72e3136206bb89d503e1d.jpg

HABER MERKEZİ -Türk pop müziğinin güçlü sesi Deniz Seki, İbrahim Selim’in YouTube programı *“Bu Gece”*ye konuk oldu. Seki, 2000’li yılların başında büyük ses getiren “Popstar” yarışmasında jüri üyesiyken yaptığı yorumlar nedeniyle yanlış anlaşıldığını söyledi.

İlginizi Çekebilir

“En çok yanlış anlaşıldığım iki konu var,” diyen sanatçı, “Biri Bayhan meselesi. Şimdi Survivor’a gidiyormuş, çok tatlı bir çocuk. Hiçbir sorunumuz yok. Neden o zaman insanlar beni yanlış anladı, hâlâ anlamış değilim. İkincisi de Rıza Tamer. O zaman çok gençti, ben ona ‘ukala’ dedim ama tatlılıkla söylemiştim. Montajla başka yere çektiler. Hiç alakası yok, ikisi de yetenekli arkadaşlarım, yanlarındayım,” ifadelerini kullandı.

68f72e4436206bb89d503e20.jpg

“HAPSE GİRENDEN SANATÇI OLMAZ” SÖZÜNÜ HATIRLATTILAR

2003 yılında Bayhan Gürhan’ın geçmişte cezaevinde kaldığının ortaya çıkmasıyla Seki, “Hapse giren adamdan sanatçı olmaz” diyerek gündeme oturmuştu. Yıllar sonra kendisi de uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis yatan Seki, bu sözleri nedeniyle çok eleştirilmişti.
Ancak aradan geçen sürede Bayhan Gürhan’la barışan sanatçı, “Artık hiçbir kırgınlık yok” dedi.

Rıza Tamer’e de o dönemde “Sen çok ukalasın, sinir bozucu bir tavrın var” diyen Seki, yıllar sonra havalimanında karşılaştığı Tamer’le çektirdiği fotoğrafı “Bir çocuğun gözlerimin önünde büyüyüp kendi ışığını yakmasına tanık olmak çok kıymetli. Gurur duydum” notuyla paylaşmıştı.

68f72f8836206bb89d503e22.jpg

“BU SAATTEN SONRA AŞK ÇOK ZOR”

Programda özel hayatına dair samimi açıklamalarda da bulunan Seki, “Bu saatten sonra aşk çok zor. Aşk olunca dengelerim bozuluyor. Zaten aşkın tanımı da biraz bu değil mi, ayarların değişmesi?” dedi.

Kendisiyle evli olsaydı neden boşanacağını soran Selim’e ise esprili bir yanıt verdi: “Ben benden vazgeçmezdim. Geyşa tarafım çok yüksek ama âşık olmam lazım.”

Survivor çifti Mert Öcal ve Sude Burcu'nun acı günü! 'Şimdiden seni çok özledim'

“HAK ETTİĞİM YERDE DEĞİLİM”

Deniz Seki, müzik kariyerine dair de içten konuştu:

“Hak ettiğim yerde değilim bence. Daha büyük kitlelere ulaşmalıyım, daha çok seyirciye hitap etmeliyim. Böyle hissediyorum.”

DENİZ SEKİ KİMDİR?

Deniz Seki, 1 Temmuz 1970’te İstanbul’da doğdu. Müzik kariyerine 1990’larda başlayan sanatçı, “Yakamoz”, “Aşk Denizi”, “Sana Sığınıyorum” gibi albümleriyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. 2003 yılında “Popstar” yarışmasında jüri üyeliği yaptı.
2009’da uyuşturucu ticareti suçlamasıyla yargılanan Seki, 2014 yılında tutuklandı ve yaklaşık iki buçuk yıl cezaevinde kaldı. Tahliyesinin ardından yeniden sahnelere dönen Seki, hem sesiyle hem de yaşadıklarıyla Türk müzik dünyasında dikkat çekici bir figür olarak yerini koruyor.

Can Yaman ve sevgilisi Sara Bluma'dan yeni Instagram paylaşımı

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.