Beşiktaşlım
Forum Üyesi
SABAH Spor yazarı Ali Gültiken "Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu cevapladı. İşte o açıklama..ALİ GÜLTİKEN: "DEĞERSİZLEŞTİRMENİN FATURASI""Geldiği günden beri yaklaşık 2 sezondur Rafa'nın performansına baktığımızda 65 maç, 23 gol, 16 asist görüyoruz. Açık ara Beşiktaş'ın en başarılı oyuncusu. Oyuna en çok etki eden ve camiayı en çok heyecanlandıran ismi. Şimdi bunları bir kenara bırakıp magazin haberleri üzerinden oyuncuyu değerlendirmeye çalışıyoruz.Futbol sonuç işi, bu sonucu alan ve aldırabilen en değerli oyuncu da yine Rafa Silva. Bunların hepsini yok sayarak konuyu farklı açıdan değerlendirmenin ağır sonuçlarını basın toplantısında gördük. Beşiktaş'ın başkanı ve teknik direktörünün kameralar karşısına geçip bu durumu izah etmeye çalışmaları da çok kabul edilebilir bir durum değil. Evet, Beşiktaş ağır taştır ama bu düz bir söylem değildir. Her bölümünün bu ağırlığa vakıf olması gerekir.Yani başkan, yönetim kurulu ve teknik adamın da aynı şekilde bu değerlerin farkında olması önemlidir. Takımınızın en önemli oyuncusunu, 'Ben yapmadım, o yaptı… Ben istemedim, o istedi' noktasına çekerseniz doğru olmaz. Bu tür oyuncuları maç sonrası toplumun önünde değersizleştirmeye kalktığınızda faturası dünkü gibi olur. Bu olayı anlatmaya çalışırsınız ama kimseye anlatamazsınız."Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..