• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Daniel Craig: Lanet olasıca Stormtrooper kostümünün içinde ellerim uyuştu

Haberci

Forum Üyesi
bqr39YPI20qYtGkyOKgD8g.jpg
Daniel Craig, 2015'te çıkan Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor'daki (Star Wars: Force Awakens) Stormtrooper rolüne dair konuştu. Kostümü hiç sevmediğini söyleyen İngiliz oyuncu, "Günün sonunda ellerimi hissetmiyordum" dedi.

zqWS0Dt5R0-R8q2K9OQ66w.jpg
Ünlü oyuncu Daniel Craig, 2015'te çıkan ve J.J. Abrams'ın yönettiği Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor'daki (Star Wars: Force Awakens) Stormtrooper rolüne dair konuştu.Stormtrooper zırfının ardında yüzü hiç görünmeyen Craig, filmde kendini sesi ve aksanıyla belli etmişti.Craig'in oynadığı Stormtrooper, Daisy Ridley'nin canlandırdığı Rey karakteriyle bir sahnede birlikte yer almıştı.
vRBQmw00s0esE05VaTjVFQ.jpg
Independent'in haberine göre,*Happy Sad Confused podcast'ine konuk olan Craig, Yıldız Savaşları için*"O rol benim için çok kıymetliydi" dedi*ve devam etti:"Yıldız Savaşları'nı çok seviyorum, yoksa rol alabilir miyim diye sormazdım. Yönetmen asistanı Ben Dixon'a 'Filmde oynayabilir miyim?' diye sordum. Sonraki gün lanet olasıca Stormtrooper kostümünün içindeydim."
roi-urjSPkqjeFPEeAZmBg.jpg
Ünlü oyuncu, kostümü hiç sevmediğini söyledi ve "O şeyi tüm gün boyunca giymem gerekiyordu, günün sonunda ellerimi hissetmiyordum" diye ekledi.Stormtrooper zırhının oyuncuları çok zorladığını belirten Craig şöyle dedi:"Zavallılar, o şeyi çölde giymek zorundalar. Çekimler için Tunus'a gitmem gerekseydi yapamazdım."
VD_BstlIqUugvhMq6ZPpfg.jpg
2021'de efsanevi dedektif James Bond rolüne veda eden Craig, Bıçaklar Çekildi'nin (Knives Out) devam filmiyle ekranlara geri döndü.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.