Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Zeki Uzundurukan: “Beşiktaş, milli takım arasına girilen süreçte Rafa Silva kriziyle sarsıldı. Bana göre bu konuda kusurlu olan taraf Rafa Silva. Beşiktaş taraftarının bir kısmı Rafa Silva’dan yana tavır alıyor. Ben de olayın başında, tam detayları öğrenmeden ve tarafları dinlemeden önce Rafa Silva’nın haklı olabileceğini düşünüyordum.Ama hem Başkan Serdal Adalı’nın hem de teknik direktör Sergen Yalçın’ın basın toplantısında söyledikleri, ardından menajerinin açıklamaları ve sonraki süreç gösteriyor ki; Ümraniye’ye gidip ‘belim ağrıyor, şuram ağrıyor’ diyerek dalga geçer gibi davranıyor. MR’a sokuyorsun, hiçbir şey çıkmıyor.Koca Beşiktaş’la dalga geçer gibi, sürekli farklı yollara başvuruyor. Çünkü Benfica ile anlaşmış. Derdinin ne olduğu belli… Benfica diyor ki: ‘Biz sana bonservis vermeyiz, para ödemeyiz. Bonservisini al gel, yıllık ücret verelim.’O da bu yüzden dolambaçlı yollara başvuruyor, Beşiktaş’ı zor durumda bırakıyor. Dünyada hiçbir futbolcu Beşiktaş’tan büyük değildir. Messi de Ronaldo da buna dahil.Bu yüzden, Samsunspor maçı öncesinde Beşiktaş’ın Rafa Silva’yı acilen göndermesi lazım. 3 milyon ise 3 milyon, 5 milyon ise 5 milyon… Belli ki bu adam 15 milyon euroyu getirmeyecek. İşi yokuşa sürüyor.”duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..