Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
*haberi!*Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni'ne katıldı.*
Erdoğan'ın burdaki konuşmasından öne çıkanlar:
''Milletimizin, millet bahçeleri yatırımlarını AK Parti hükümetiyle tanıdığını ifade etmek isterim.*
Dün akşam Astana'dan geldim. Ondan önce Semerkant'taydım. Ardından inşallah G-20 zirvesine katılacağız. Bizim bu gidişlerimiz birilerinin gidişlerine benzemez.*
Geçtiğimiz günlerde İlk Evim İlk İşyerim projesini başlattık. Bu kampanyayla milyonlarca vatandaşımızı ilk defa ev sahibi yapacağız.*
Bay Kemal sen bizim Türkiye ve dışında, ancak turistik ziyaret yaparsın. Büyükşehirlerinizde neler yapıyorsunuz, bunları söyleyin. Kılıçdaroğlu'na SSK'nın hesabını sorun. Bunların bütün hesabı taciz ve yolsuzluktur.*
İlçemizin her köşesinde yürüttüğümüz imar faaliyetleri ile Zeytinburnu'nu kalkındırıyoruz.*
Terör örgütleri cirit atıyordu, huzura hasret günler geçirdik. Biz bunları çözdük mü, çözdük. Ülke olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz.*
2023'te tercihinizi çok dikkatli yapmanızı istiyorum. Allah korusun, eski Türkiye günlerine dönersek bu tarihi fırsatı kaçırırız''