Beşiktaşlım
Forum Üyesi
''Cengiz, Fenerbahçe'ye karşı oynarsa nasıl oynar? Gol atarsa sevinir mi?''Tümer Metin: ''Sevinir ya. Babacığım bak bak. Sence kiralık mı Cengiz Ünder? Kağıt üstünde o... Bu gol sevincidir, Cengiz Ünder, Fenerbahçe'ye gol atarsa sevinir. Sevinmeyene saygı duyun ama sevinene saygısızlık etmeyin. Oyuncunun içinde ne yaşadığını bilemezsiniz. Benim sevincimin bir nedeni vardı. Hala ordan tepki gösterenler var. Vay efendim 'bu kadar sevinilir miymiş'. Hala tepki gösteren kaldıysa da çok umurumda değil. Devam etsinler. Çok dert değil artık bana yani. Cengiz nasıl bir duygu fırtınası yaşıyor, nasıl bir challange yarattı kendine, bu challange sahaya nasıl yansıyacak? İki ucu keskin bıçaktır, anladın sen o ifadeyi... Eğer bu fazla hırs sahaya kontrollü yansıtamazsa bu performans sıkışmasına sebep olabilir ama çok rahatlık da iyi değildir. Bir hikaye çıkarman lazım buradan. Cengiz buradan hikaye çıkarabilecek mi çıkaramayacak mı orasını göreceğiz ama hikaye geldi önüne. Tam buralar işte hikayenin yazıldığı yerler...''duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..