2022 Dünya Kupası'nda Romain Saiss'li Fas'ın yarı finale yükselmesi ardından Beşiktaş Kulübü, Romain Saiss ile görüntülü konuştu
Çeyrek Final karşılaşmasında İspanya'yı elemesinin ardından Beşiktaş, Romain Saiss ile yaptığı görüntülü konferansı sosyal medya hesabından yayınladı. İşte görüntülü konferans'da geçen diyolog;
Şenol Güneş; "Başarılar diliyorum. Umarım yarı final, final görürsünüz. "
Romain Siass; "Teşekkür ederim."
Şenol Güneş; "Saiss zayıflamışsın. Bütün takım arkadaşların ve başkanın burada."
Romain Saiss; " Nasılsın Patron?"
Ahmet Nur Çebi; "iyi sen nasılsın? Bana her seferinde patron diye sesleniyor. Başkan değil patron. Nasılsın büyük başkan. Sen büyük başkansın. Her şey iyi gidiyor mu? "
Romain Saiss; "çok teşekkür ederim."
Çeyrek Final karşılaşmasında İspanya'yı elemesinin ardından Beşiktaş, Romain Saiss ile yaptığı görüntülü konferansı sosyal medya hesabından yayınladı. İşte görüntülü konferans'da geçen diyolog;
Şenol Güneş; "Başarılar diliyorum. Umarım yarı final, final görürsünüz. "
Romain Siass; "Teşekkür ederim."
Şenol Güneş; "Saiss zayıflamışsın. Bütün takım arkadaşların ve başkanın burada."
Romain Saiss; " Nasılsın Patron?"
Ahmet Nur Çebi; "iyi sen nasılsın? Bana her seferinde patron diye sesleniyor. Başkan değil patron. Nasılsın büyük başkan. Sen büyük başkansın. Her şey iyi gidiyor mu? "
Romain Saiss; "çok teşekkür ederim."