• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

"Candaş'ın tv stüdyosunda, Nevzat Demir'den daha mutluydum" mesajını veriyor...

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Duhuliye; Beşiktaş'ın Sergen Yalçın dönemindeki performansı hakkında genel görüşlerinizi rica edebilir miyiz? Sergen Yalçın, Beşiktaş'ta istenen etkiyi yapabildi mi?Murat Çelik; Sergen Yalçın'ın istenen, beklenen etkiyi yaptığını söylemek tabii ki mümkün değil. Bu soruya sadece biz taraftarlar değil yönetim de hatta kendisi de aynı cevabı verecektir.Bence bu durumun öncelikli nedeni işin baştan gönülsüz şekilde başlaması. Yönetim de bizzat Sergen Yalçın da mecburiyetten birlikte çalışmaya karar verdi. Birlikte çalışmak zorunda kaldı iki taraf. Kulüp hocayı Ole Gunnar Solskjær'den önce istedi ama reddedildi ya... İkinci kez hayır demek S. Yalçın için Beşiktaş camiasına elveda demek olurdu. Bu yüzden kabul etti bence. Ve ilk günden beri tavırlarıyla, vücut diliyle "Candaş Tolga Işık'ın tv stüdyosunda, Nevzat Demir'den daha mutluydum" mesajını veriyor Sergen Hoca.Taraftar da bu durumu görüyor. Herkes farkında. Hiçbir şey ilk dönemindeki gibi değil yani. İsteksiz, sahiplenmeyen, işini gönülsüz, kerhen yaptığı izlenimi veren bir teknik direktör portresi var karşımızda. Kazanma arzusu düşük, kaybetmeyi kabullenen, isyan etmeyen ve çözüm üretmekte zorlanan bir görüntü. Umudumuzu koruyalım, değişecektir diye düşünmek istiyorum ama kendimi bile ikna etmekte zorlanıyorum. Acı ama durum bu.Duhuliye;Trabzonspor - Beşiktaş maçıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Beşiktaş'ın mevcut kadrosu ve oyun anlayışı ile Trabzonspor deplasmanından nasıl bir sonuçla dönmesini bekliyorsunuz?Murat Çelik;Trabzon her zaman zor deplasman ama Avni Aker'de unutulmaz başarıları var Beşiktaş'ın. İlk bakışta, bugünkü koşullarda oradan galibiyetle dönmek daha zor görünse de Trabzonspor'un eksikleri var. Gerçi TFF ve MHK o eksikleri tamamlamak istedi herhalde. Geçen hafta VAR'a Halil Umut Meler'i veren irade bu maça Ali Şansalan'ı atayarak bence çok açık bir mesaj verdi. Yarınki maçın VAR hakemini de çok merak ediyorum. Bir de deplasman yasağı var malum. Yetsin artık bu uygulama. Sene oluyor 2026, hâlâ böyle gayrımedeni ve sporun ruhuna aykırı bir karar... Futbolu yönetenler bu ülkeye bunu mu yakıştırıyor? Kimse bana güvenlik gerekçesi demesin. İlgili makamlar önlemlerini alır. İnsanlar da artık insan gibi davranmayı öğrenmek zorunda. Bunun en kolay yolu maalesef caydırıcı müeyyideler. Ev sahibi de, deplasmana gelen de efendice davranmalı. Düşman değil rakibiz birbirimize. Savaş değil spor bu. Maç sonucunu da sordunuz... Rakip kim olursa olsun benim gönlümün favorisi hep Beşiktaştır. Umarım yanılırım ama bu maçın sonucunu hakemler belirleyecek gibi geliyor bana. Bu yüzden de beraberlik ağır basıyor bence.Duhuliye;Beşiktaş Ocak ayı transfer döneminde nasıl bir yol izlemeli?Murat Çelik;İşte en zor soru. Aslında en basit olması gereken ama kulübün mali durumu itibariyle zor olan soru.Sergen Hoca'nın geldiği günden bu yana kadro tercihi ve oyuncular konusundaki tutumu, ne isteyip ne istemediği konusunda bize çok şey söylüyor. Serkan Reçber ile çalışma tercihi de öyle.Hocanın hangi mevkilere transfer istediği büyük ölçüde belli. Şu önemli bence... Beşiktaş ara transferi sadece ikinci yarıyı kurtarmak için değil, gelecek yılı planlayarak yapmak zorunda. Bu sene bir tek Türkiye Kupası hedefi olacak çünkü. Ocak'ta seçenekler kısıtlı tabii ama yine de gelecek yılı düşünmek esas olmalı.Geçen seneki ara transfer performansı gibi olmamalı bu yıl. Tabii bir de maliyetler konusu mühim. Kafalarda soru işaretleri bırakacak işler artık olmamalı Beşiktaş'ta.Son olarak... Umudumuzu korumak zorundayız. "Güzel günler göreceğiz, güneşli günler" dizesinden vaz geçmek yok. Beşiktaş bitmez. Bunu bir kez daha kanıtlamak olmalı hepimizin hedefi.Murat Çelikduhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.