Haberci
Forum Üyesi
Ünlü model Çağla Şıkel, Emre Altuğ ile evliliğinden dünyaya gelen çocukları Kuzey ve Uzay ile birlikte Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Çağla Şıkel, "Toparladım, bir haftadır iyiyim. Uzay, hastaydı. Onu iyileştireceğiz diye perişan olduk. O da iyi, ben de iyiyim" ifadelerini kullandı.
ÇAÐLA ŞIKEL'DEN EDİS İDDİALARINA CEVAP
Muhabirlerin "Adınız bir süredir Edis ile anılıyor. Hatta size evlenme teklifi ettiğine dair iddialar da ortaya atıldı. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?" sorusunu yanıtlayan Şıkel, "Yok, arkadaşız. İnanılmaz iddialar bunlar. Gerçekten de buna inanıyorlar. Sesimi çıkartmıyorum çünkü komik... Kendisi ile arkadaşız" cevabını verdi.
ÇAÐLA ŞIKEL'DEN EDİS İDDİALARINA CEVAP
Muhabirlerin "Adınız bir süredir Edis ile anılıyor. Hatta size evlenme teklifi ettiğine dair iddialar da ortaya atıldı. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?" sorusunu yanıtlayan Şıkel, "Yok, arkadaşız. İnanılmaz iddialar bunlar. Gerçekten de buna inanıyorlar. Sesimi çıkartmıyorum çünkü komik... Kendisi ile arkadaşız" cevabını verdi.