Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Alp Pehlivan;Puan farkı daha da büyüyebilirdi. Klasik 3 senedir kasım aylarında şampiyonluğa veda eden Beşiktaş'tan bahsedebilirdik ki geçen hafta, derbiyi evet 1-0 öne geçmesi tamam sonra 10 kişi koruyamaması, skoru büyütememesi tamam o biraz olsun üzerine en azından hafifletici sebepler serpiştirilebilir ama Gençlerbirliği karşılaşması için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Büyük bir hasardı Beşiktaş için. Burada kazanması, Konya lige iyi başlayan ekiplerdendi son iki maçtır evinde mağlup oluyor.Konyaspor Beşiktaş'ı bayağı zorladı. Galibiyet güzel. Beşiktaş'ın şu anda çok fazla oyun üzerinden konuşmadan, puanlar üzerinden konuşmak gerektiğini düşünüyorum ki, hocanın da açıklamaları bu minvaldeydi. Evren Göz;Sergen Yalçın'ın sözleri çok değerliydi. Hoca birkaç hafta önce demişti ki; bizim için iyi oyun değil şu an puan lazım. İyi oyun elbet gelir ama şu an kazanmamız gerekiyor demişti. Gençlerbirliği maçından sonra olması ve 3 puanla sonuçlanması bence çok kıymetli. Çünkü kısa sürede hemen yerini doldurmaz ama en azından 3 puan bu dönemde iyidir. Gençlerbirliği maçından hemen sonra Beşiktaş'ın bir hafta beklediği bir dönemde açıkcası orası oyuncular için, hoca için geçmiyor. Bir an önce sahaya çıkmak istersin öyle bir mağlubiyetten sonra. O açıdan ben Beşiktaş adına bir fırsat olarak görüyorum bu galibiyeti.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..