Kocaeli'de yanan evde cansız bedeni bulunan 15 yaşındaki lise öğrencisi Büşra Kabataş'ın işkence edilerek öldürüldüğü belirlendi.
Soruşturma kapsamında tutuklanan 29 yaşındaki Taner Yaylacı'nın savcılık ifadesi ortaya çıktı.
Anne Aylin Çetin'e saplantılı olduğu belirtilen Yaylacı, Büşra Kabataş'ın annesi ve ablasıyla yaşadığı eve giderken yanına 2 adet mangal tutuşturucu jel, 3 metre uzunluğunda çamaşır ipi ve*elektroşok cihazı aldığını söyledi.
Yaylacı'nın ifadesinde "Aylin'in evine gitmeden önce 15-20 dakika oyalandım. Buradaki amacım; Aylin'in kızlarının evden gitmesi ve kendisini evinde tek başına beklemekti. Aylin'in 2 kızının da kaçta işe ve okula gideceğini bilirdim" dediği öğrenildi.
"BENİ GÖRÜNCE BAÐIRMAYA BAŞLADI"
Eve geldiğinde dışarı çıkmak üzere hazırlanan Büşra'nın kendisini görünce bağırmaya başladığını söyleyen zanlı, "Bana 'Ne işin var burada?' deyince elim ile ağzını kapattım. Demir kapıdan içeriye sokarak, koluna girdim ve oturdukları daireye çıkardım. İçeriye girdikten sonra Büşra'ya susmasını söyledim ama bağırmaya devam etti. Bende tekrar Büşra'ya 'Sus annen ile görüşüp, gideceğim' diye söyledim" dedi.
JELİ ÜZERİNE DÖKÜP YAKMIŞ Kurtulmak için mücadele eden Büşra'nın yüzüne yastıkla bastırdığını anlatan Yaylacı, "Büşra'nın üstüne yanımda getirdiğim mangal jelini döktüm. Jeli döktükten sonra yanımdaki çakmak ile jeli ateşledim. Jel kutularını ise Büşra'nın yanına atıp, elektroşok ve olayda kullandığım bıçağı yanıma alarak evden ayrıldım" ifadelerini kullandı.