Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ertem Şener:“Bana diyorsunuz ki, “Niye Galatasaray’ı övüyorsun?”Barış Alper Yılmaz, Galatasaray’ı son 2-3 senedir şampiyon yapan isimlerin başında geliyor. Barış Alper küçücük bir yanlış yaptı, bak küçücük bir yanlış yaptı. Taraftara göre çocuk bir hata yaptı ama taraftar anında sildi. Ve bak, olay hâlâ toparlanamıyor. Olay bir türlü kapanmıyor.Burası Rafa Silva'nın çiftliği, yönetimin de çiftliği değil.Hiç kimsenin çiftliği değil. Burada en son suçlanacak kişi Sergen Hoca’dır. Sergen Hoca’ya falan kızmayın. Ya Barış Alper Yılmaz dedi ki: “Ben sana 40-45 milyon euro getiriyorum, 50 milyon euro getiriyorum… Beni bırakın Suudi Arabistan’daki Neom Kulübü’ne gideyim.”Galatasaray taraftarı ne dedi? Dinledi, dinledi, dinledi… “Öyle mi?” dedi. “Hadi Barış Alper Yılmaz, bay bay.” dediler.Kerem Aktürkoğlu’nu bile sildiler. Yani yok Rafa Silva da Rafa Silva… Bak Galatasaray taraftarına: Kendisini şampiyon yapan futbolcuyu bile siliyorlar. Icardi'yi silecek duruma bile geldiler.“Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..