Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ümit Özat: ''Bugün sahada tam bir maestro. Yani bugün Blackburn'daki Tugay Kerimoğlu'nu gördüm. Kimdi bu? Orkun.Orkun niye Beşiktaş'ta kötü oynuyor biliyor musun? Orkun belli ki her ne kadar büyük paralara da gelse çok iyi Beşiktaşlı.O kendisine verilen bonservis parası, aldığı para bir şekilde, 'Ben bunu hak ediyorum' bunu göstermeye çalışıyor. Ve fazla işler yapmaya çalışıyor. Çok ekstra işler yapmaya çalışıyor.Orkun basit oynadığı zaman, yani Orkun topu 3 kere tıklamayacak abi. Orkun topu alacak, oynayacak. Yani bunu bir basit bir ön libero gibi düşünme.Kesici bir ön libero gibi düşünme. Hep topun arkasında kalacak, oyunun yönünü çekip çevirecek. Orkun bunu yapsın, Orkun bonservisinin fazlasını Beşiktaş'a kazandırır. Ona verilen paranın fazlasını Beşiktaş'a kazandırır.Harika bir Orkun vardı. Yani bugün eleme maçı olsa da, 120 dakika olsa da, bir 30 dakika daha Orkun'u izlemek isterdim. Böyle harika, çok basit oynadı ya.Böyle Orkun'a 25 de ver, 30 da ver. Acıma.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..