• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Blake Lively yıllar önce Mean Girls kadrosu seçmelerinde sınıfta kaldı

Haberci

Forum Üyesi
_AleBj7tD0OvQ5hEA0yQpA.jpg
Blake Lively'nin yıllar önce ünlü gençlik dizisi Mean Girls'ün (Kötü Kızlar) kadrosuna girme şansını son seçmede nasıl* kaçırdığı ortaya çıktı.

'nin yıllar önce ünlü gençlik dizisi Mean Girls'ün (Kötü Kızlar) kadrosuna girme şansını nasıl kaçırdığı ortaya çıktı. 2004 yapımı Amerikan komedisi Mean Girls'ün seçmelerinde ünlü yıldız Blake Lively'den son anda vazgeçilmiş.

Vanity Fair'e konuşan dizi oyuncularından*Amanda Seyfried, Blake Lively'nin başlangıçta Regina George rolü için seçmelere katıldığını ve sonunda rolün Rachel McAdams'a gittiğini, ardından Lively'nin Karen Smith'i oynamak için seçmelere girdiğini anlattı.

"YAPIMCI BLAKE LIVELY'Yİ İSTEMEDİ"

Seyfried seçmelerin nasıl olduğunu şöyle anlattı:

"Annemle birlikte ilk kez Los Angeles'a uçtum. Çok heyecan vericiydi. Lacey Chabert ile ilk kez tanıştım ve Lindsay Lohan odadaydı. Blake Lively, Karen Smith'i oynuyordu ve sonra ben Regina George karakteriydim. Sonra eve döndüm, bana senin Karen karakteri için daha uygun olduğunu düşündük dediler. Ben de 'Tamam' dedim".

2021'de Mean Girls dizisinin cast direktörü Marci Liroff, Blake Lively'nin Karen Smith'i oynamak için en iyi seçim olduğunu, ancak rolün daha sonra Amanda Seyfried'a gittiğini söylemişti.

Cosmopolitan'a konuşan Liroff, "Karen rolü için The Sisterhood of the Traveling Pants'i (2005) henüz yapmamış olan Blake Lively'yi istedik. Final seçmelerine geldi ama yapımcı istemedi" demişti.

Liroff, "Amanda Seyfried, Regina rolünü okudu ve beğendik. Ama sonra yapımcı Lorne Michaels 'Neden onu Karen yapmıyoruz?' dedi" şeklinde konuşmuştu.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.