Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Gökhan Dinç'in değerlendirmeleri şu şekilde...Gökhan Dinç: ''Orkun Kökcü sen maçtan sonra açıklama yapasın bu takıma diye gelmedin. İlk yarı bitti. 20 tane maçta oynadın. 0 gol 2 asistin var Orkun Kökcü. Beşiktaş’a 30 milyon €’dan fazlaya mal oldun Orkun Kökcü. Sen kalkıp da 'Aman efendim. Ben basıyorum da, bana hemen kırmızı kart veriyorlar.' demeyeceksin Orkun Kökcü. Orkun Kökcü bugün uzaktan bir aşırtma vuruş yapmaya çalıştın onu yemin ediyorum benim 7 yaşındaki çocuğum yapmaz Orkun Kökcü. Sen Beşiktaş'tan dünya kadar para alıyorsun Orkun Kökcü. Bana kimse senin hırs, motivasyon, onlara yenik düştüğünü falan söylemesin Orkun Kökcü. Sen gol atmak için geldin Orkun Kökcü. Sen asist yapmak için geldin Orkun Kökcü. Sen sadece para almaya gelmedin Orkun Kökcü. Bir koca yarıyı Beşiktaş'ta çöpe attın Orkun Kökçü. Hakemlerin arkasına sığınma Orkun Kökçü, top oynamıyorsun. Top oynamıyorsun! Önünde bir yarı daha var. Oynarsan oynarsın, oynamazsan o tribünler ne senin hırsına ne de senin çocukluk aşkına bakarlar. Hemen sepetlerler. Burası senin öyle çocukluk aşkı diyerek anca bir yarı götürür. Beşiktaş’ın 10 numarası 2 asistle sezon mu bitirir? Alın abi 10 numarayı Orkun’dan alın. Alın 10 numarayı. Kime verirsen ver, Orkun'dan al! Beşiktaş'ın 10 numarası koca ilk yarıda sadece 2 tane asist ya-pa-maz.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..