Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Mehmet Özcan:Beşiktaş’taki sorun, Gençlerbirliği maçları gibi senaryoların yaşanma ihtimali. 1-0 öne geçiyorsunuz, ardından 5 dakika içinde yediğiniz gollerle Gençlerbirliği’ne kaybediyorsunuz. Ayhan iyi maç çıkardı ama “mucize” denecek kurtarışlar da yoktu. Salim’in son pozisyondaki topu çıkarması gerekiyordu; Beşiktaş’ın da daha fazla zorlaması beklenirdi. Kaldı ki Gençlerbirliği’nin 0-0’lık bölümde de pozisyonları vardı. Rafa Silva önemli bir eksik, buna katılıyorum.Kasımpaşa’nın son dönemde Beşiktaş’a karşı “ters” sonuçlar aldığı biliniyor. Sergen Yalçın da planlamasını Kasımpaşa ve Fenerbahçe maçlarında alınacak galibiyetler üzerine kuracaktır. Eğer sezon hikâyesi yazmak istiyorsa, haftada bir maç oynamayı avantaja çevirmek isteyecektir. Sonuçta Galatasaray ve Fenerbahçe’nin altışar Avrupa maçı daha var; bu maçların öncesi/sonrası lige yansıyacaktır.Mevcut kadroda (Rafa Silva’sız) belirsizlikler var. El Bilal Touré, Galatasaray maçından sonra sakatlık nedeniyle eksik kaldı. Son dönemde Cengiz Ünder’in daha net kullanıldığını görüyoruz. Sergen Hoca bir şekilde Kasımpaşa deplasmanından galibiyetle dönmeye çalışacaktır. Ancak tekrar vurgulayalım: Kasımpaşa ters bir takım; kolay gol yiyebildiği gibi kolay da gol buluyor. Gollü bir maç beklenebilir; benim tahminim Beşiktaş bir adım önde.Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..