Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş’ta son günlerin en çok konuşulan başlığı olan Rafa Silva krizi, kulüp içinde büyük bir belirsizlik yaratırken, eski milli futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci yaşanan süreci geniş kapsamlı değerlendirdi. Cumartesi günü Başkan Serdal Adalı ve Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın düzenlediği yaklaşık iki saatlik basın toplantısı sonrası hem yönetimin tavrı hem de Silva’nın menajerlik şirketinin açıklamaları tartışılmaya devam ediyor.Nihat Kahveci, bu durumun Beşiktaş tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir kriz olduğunu vurgularken, “Ben doğduğumdan beri böyle bir basın toplantısı görmedim. Bir başkan ve teknik direktörün, bir futbolcu hakkında 35 dakika açıklama yapması normal değil.” dedi.“Beşiktaş Son Dört Senedir Sürekli Kaos Yaşıyor”Nihat Kahveci, siyah-beyazlı kulübün son yıllarda saha içi ve saha dışı krizlerden kurtulamadığını belirterek kulübün yönetimsel olarak da yıprandığını söyledi. Kahveci’ye göre, Rafa Silva üzerinden yaşanan son kriz, bu kaotik sürecin yeni bir halkası.“Bir Futbolcu İçin 35 Dakika Basın Toplantısı Yapmak Doğru Değil”Kahveci, teknik direktör ile futbolcu arasındaki iletişimsizliğin şaşırtıcı olduğunu dile getirdi ve sürecin basın toplantısına gerek kalmadan çözülebileceğini söyledi.“Silva’nın ‘Oynamıyorum, Sözleşmemi Verin’ Tavrı Kabul Edilemez”Rafa Silva’nın idmanlara çıkmama gerekçesi olarak ağrılarını göstermesine rağmen bunun inandırıcılığının zayıfladığını belirten Kahveci, profesyonel bir futbolcunun sözleşmesini bahane ederek sorumluluklarını reddedemeyeceğini ifade etti.“Sergen Yalçın ile Rafa Silva Arasında Teknik Bir Uyuşmazlık Var”Toplantıdaki açıklamalara göre Sergen Yalçın’ın Rafa Silva’dan farklı bir rol beklediğini ve bunun da teknik-taktik anlaşmazlığa dönüştüğünü söyleyen Kahveci, oyuncunun sistem içinde daha iyi kullanılabileceğini ifade etti.“Bu İşin Çözümü Ocağa Kadar Bulunmalı”Beşiktaş’ın kritik bir fikstüre girdiğini belirten Kahveci, Rafa Silva krizinin birkaç gün içinde çözülmesi gerektiğini söyledi.“Rafa Çıkıp Konuşmadıkça Bu Kriz Bitmez”Kahveci, sürecin ancak oyuncunun doğrudan açıklama yapmasıyla sonlanabileceğini vurguladı.Nihat Kahveci, yaşanan sürecin hem yönetim hem teknik heyet hem de futbolcu tarafından yanlış yürütüldüğünü belirtti.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..