Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Okan Koç: "Beşiktaşlılar, Sayın Başkanımızdan hem hakemler tarafından yapılan hatalarla ilgili hem de saha içi planlamalarla ilgili açıklama yapmasını bekliyor. Bir an önce bu açıklamaları yaparsa, hem kendisi hem de Beşiktaş için sağlıklı olur diye düşünüyorum.Beşiktaş'ta çözüm, problem kadroyu kuranlar. Bu kadroyu kuranların faturayı ödemesi gerekiyor. Peki bu kadroyu kim kurdu? Başkan ve yönetim! Elbette onlar da bir mücadele veriyor ama bazı şeyleri yapamadıysanız bunu kabullenmeniz gerekiyor. Hocayı da eleştiriyoruz, gerekirse taraftarı da eleştiririz; fakat burada en masum olan Beşiktaş taraftarıdır. Beşiktaş taraftarı çok sabırlıdır. Kaç senedir kasım ayında şampiyonluktan kopuyorsun. Sen lige başlarken şampiyonluğa oynayacak kadroyu kuracaksın. Tek tek verilen vaatleri anlatmak istemiyorum ama bu sözlerin karşılığı sahada çıkmayınca taraftar da sabır gösteremiyor. FEDA sezonu gibi bir durum olur, fazla para harcamazsın, anlarım. Fakat 100 milyon Euro’nun üzerinde para harcanmış. Peki neden transfer dönemi haberleri şimdiden duyulmaya başlandı? Çünkü başkan da hatalarının farkında. Ben söyleyeyim: Önümüzdeki günlerde gündem, transfer edilecek isimler olacak. Ama iş işten geçtikten, tren kaçtıktan sonra bunun hiçbir anlamı yok.Beşiktaş tribünü kolay kolay reaksiyon göstermez. Sergen Hoca’nın gelmesini en çok isteyen de yine bu tribünlerdir. Sergen Hoca da bunun bilincinde. Bugün taraftara, 'Benden ne yapmamı istiyorsunuz?' dediğinde, eğer tribün 'Yapamıyorsun hocam, görevi bırak' deseydi, Sergen Hoca o an görevi bırakırdı. Ama taraftar hâlâ ondan umutlu ve beklenti içinde."Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..