Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Dünya Superbike Şampiyonası’nda (WSBK) üst düzey istikrarını sürdüren Toprak Razgatlıoğlu, geçen hafta sonu Jerez’de kariyerinin üçüncü dünya şampiyonluğunu ilan etti. Türk motosikletinin yıldız ismi, gelecek sezondan itibaren MotoGP’de yarışacağını ve böylece bu seriye adım atan ilk Türk sporcu olacağını duyurdu.Şampiyonluğun ardından kulübü Beşiktaş’ın yayımladığı tebrik mesajı hakkında konuşan Toprak, siyah-beyazlı camiaya özel bir parantez açtı:“Teşekkür ediyorum, geçen sene de çok güzel bir video paylaşmışlardı. Hem Beşiktaşlı olduğum için çok gurur duyuyorum, hem de sağ olsunlar beni yalnız bırakmıyorlar, bir aile gibi davranıyorlar. Belki ilerleyen zamanda daha güzel bir şeyler yapacağız birlikte.”Yoğun yarış temposuna rağmen Beşiktaş’ı mümkün oldukça takip ettiğini vurgulayan Toprak, takvim yoğunluğunu da hatırlattı:“Bu yıl edebildiğim kadar ediyorum. Biliyorsun bizim takvim çok yoğun oluyor; antrenmanlar, testler, yarışlar. Edebildiğim kadar ediyorum.”Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..