• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

''Beşiktaş'ın her zaman güçlü 2. başkanları vardı, şimdi yok...''

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Serdar Ali Çelikler: ''Anladığım kadarıyla Serdal Adayı da yiyoruz. Başladı istifalar, tweetler, mesajlar, troller filan başladı.''Ali Ece: ''İki hafta evvel Ekol Sports kanalında şunu söyledim. Serdal Adalı farkında değil, dedim. Yani onu koltuğundan etmek isteyenlerin çıkardığı Rafa-Sergen Yalçın-başkan üçgeninde; başkan diyorum ya o kadar servet sahibi insanlar liginde çok saf bir adam ve bu saflığı da ama 'Beni kolay kolay yiyemezler' diyor da bunlar feci adamlar ya. Yani öyle böyle değil abi. O kongredekiler herkesi yiyebilir.''Serdar Ali Çelikler: ''Ne yapmalı? Ne yapılmalı?''Ali Ece: ''Ne yapılmalı abi? Sence ne yapmalı?''Serdar Ali Çelikler: ''Başkan mı gelmeli? Ne olmalı? Başkan mı değişmeli? Ben dün bunun anketini yaptım. Bizim burada Vole'deki Beşiktaşlılara. Mesut var yönetmenimiz. İyi Beşiktaşlı. Mesut dedim ne olacak bu işin sonu? Niye peki? Neden başkan gitsin veya ne olsun yani her seferinde başkan değiştiriyorsunuz filan. Ne oluyor? Ege var bir de Ege editör arkadaşımız. Ege bayağı iyi Beşiktaşlı. Ege'nin babası da iyi Beşiktaşlı. Ege dedi ki abi 'Mesut herkes gitsin, diyor yani. Herkes gitsin yani şey gitsin. Affan Keçeci, gitsin. Tevfik Yamantürk herkes gitsin' filan. Hani artık o oraya gelmiş. Ege dedi ki, 'Abi' dedi, 'Bir kere başkan' dedi, "söyledikleriyle yaptıklarının tutması lazım. Biz dedi Serdal Adalı'yı geldiği zaman şundan sevinmiştim ben. aniden yapılanmayı sağlayacağım çünkü transferle olmuyor" demişti. Ve işte yeniden yapılanmayı yapacak adam Solskjaer'di. Molde'de ve Manchester United'da bunu başarmış bir adamı gönderip yeniden yapılandırmayla hiçbir ilgisi olmayan bir adamı alması bir. İki, yeniden yapılanmaya en uymayan adam, uymayacak adam Sergen. Yeniden yapılanmayı kimle yapacaksın? Bir yönetim kurulu üyesiyle. Yönetim kurulunda dedi asbaşkan yok daha. Yani ikinci başkan görevlendirmeyi daha yeni yaptı, dedi başkan.Ben dedim ki ya bak Beşiktaş tarihinden baktığım zaman hep kuvvetli ikinci adamlar görürüz. Metin abi vardı Süleyman abinin. Metin Keçeli. Serdar Bilgili genel sekreterdi ya Süleyman Seba yönetiminde, başkan oldu. Serdar Bilgili'nin yardımcıları Yıldırım Demirören'di, başkan oldu. Yıldırım Demirören'in yardımcısı Fikret Orman'dı, başkan oldu. Fikret Orman'ın yardımcısı Ahmet Nur Çebi'ydi, başkan oldu. Hüseyin bey Hasan Arat'ın yardımcısıydı, başkan oluyordu. Şimdi şunu anlatmaya çalışıyorum. Yani kuvvetli yönetim kurulları ve kuvvetli başkan yardımcıları vardır her zaman Beşiktaş'ta. Şimdi kuvvetli başkan yardımcıları, ikinci adamlar kuvvetli yönetimi yok gibi gözüküyor.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.