Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Tivibuspor'da konuşan Erman Özgür'ün değerlendirmeleri şu şekilde...Erman Özgür: "Sezonun hücum iştahı açısından en rahat maçlarındandı. Grbic kariyer maçlarından birini oynamamış olsa çok daha farklı bitebilirdi.Jota ve Cengiz çok iştahlıydı. Beşiktaş kenarları iyi kullandı. Beşiktaş'a bu tip galibiyetlerden çok lazım""Sakatlanan Paulista'nın yerine oyuna giren Djalo'nun, Karagümrük'ün pozisyona dönüşebilecek ataklarında yaptığı müdahaleler çok dikkat çekiciydi. Ben yine söylüyorum: Beşiktaş'taki en iyi stoper Djal
rkun Kökçü'nün kırmızı kart cezası sonrası bir toparlanma sürecine ihtiyacı vardı. Bugün gördük ki, o süreci başlatmış. Beşiktaş'ın sahadaki en iyi isimlerinden biri Orkun Kökçü'ydü.Beşiktaş için 'geri döndü' diyebileceğimiz bir maç değil belki ama 'Beşiktaş için tekrar bir başlangıç olur mu?' diyebileceğimiz bir maçtı. Çünkü rakip çok zayıf ve kolay pozisyon veren bir takımdı. Gerçi Beşiktaş bu tip takımlara çok puan kaybetti.Beşiktaş için müthiş bir gece olmasa da, teselli ikramiyesi gibi bir akşam diyebiliriz.""Rafa Silva'yı bir daha Beşiktaş forması giyerken görebilecek miyiz, bilmiyorum. Ama bugün Cerny'yi seyrederken, Rafa'yı aramayan var mı? Beşiktaş en çok pozisyona girdiği maçlardan birini oynadı ama 10 numarası pozisyonların içerisinde yok"duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..