Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Celal Kolot'un açıklamaları şu şekilde...Celal Kolot: “Geçmiş dönem başkanlarının sadece başkan seçilebilmek için ve o koltukta uzun süre kalabilmek için önüne geleni kulübe üye yapmalarının günahını maalesef biz çekiyoruz. O kadar ne olduğu belli olmayan kişiler kulübe sokuldu ki ben bunu Truva atına benzetiyorum; BJK kalesinin içine sokulan düşman askerler... Allah sonumuzu hayretsin, inşallah.Şimdi gelelim: Kulübün yarım milyar dolar borcu var. Son dönem başkanları çok kötü yönetti; Beşiktaş'ı ödenmesi imkânsız borcun içine soktular. Ne yazık ki her gelen başkan aynı hataları yapıp gereksiz, pahalı ama içi boş transferler yaptı; hiç ders almayarak aynı hataları yapmaya devam ettiler ve bugünkü hâlimize geldik.Şimdi başkan kulübü yönetmiyor; hoca takımı yönetemiyor; futbol takım kaptanı kaptanlık yapamadığı gibi vasat bir futbolcu gibi oynuyor ve takımı 10 maçta 2 kırmızı kart görerek 4 maç yalnız bırakıyor. Eee nasıl olacak bu iş? 5 senedir ekimde “havlu atıyor.” Kulüp ne yapsın? Beşiktaşlılar her sene ilk 3 ay umutlu, son 7 ay hiçbir hedefin kalmıyor. Üzülerek söyleyeyim ki Beşiktaş'ın düzelme imkânını yakın zamanda hiç görmüyorum. Allah yardımcımız olsun. Büyük bir değişim şart ama bunu kim ya da kimler becerecek, bekleyip göreceğiz.Yoksa her toplantıda birbirine düşman gibi davranan üyeler —kavgalarla, yumruklarla, küfürlerle, tehditlerle— başlattığı bu iş silahlı kavgaya bile dönüşebilir. Zaten son maçtan bir gün önce pankartlar açmak isteyen iki grup stadyum içinde silahlı çatışma bile yaptı. Her giden başkan mevcut başkana sosyal medyadan sinkaflı bir şekilde saldırıyor. Nasıl olacak bu işler?Ben durum tespiti yaptım; sadece varsa bunları çözecek, cevap verebilecek gerçek Beşiktaşlılar buyursun gelsin, cevap versinler. Kulüp elden gidiyor; bunların iç kavgaları yüzünden haberleri yok çünkü umurlarında değil.”duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..