• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

''Beşiktaş'ın çok da umurunda olmaması gerekiyor...''

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Bizim Samsun maçı öncesi Samsun Başkanı'nın açıklamaları oldu, ne diyorsun konuyla ilgili? Maça da gelmeme kararı almış. Hasan Arda Kaşıkçı: ''Yani Samsun'a zarar veren bir adam, uzun vadede de daha büyük zarar vereceğini düşünüyorum. Bu tarz adamlar kulüplere giriyorlar, çıkıyorlar, hevesi kaçınca çıkıyor, ondan sonra kulüp 750 FIFA dosyası ile ortada kalıyor.Yani, umurumda olan da bir adam değil. Hani mesela şey bir adam da değil, ya niye Beşiktaş'ı bu kadar büyük görmüyor ya, of diye umursadığım bir adam da değil yani. Onun Beşiktaş'ı nasıl gördüğünün, Beşiktaş'ın çok da umurunda olmaması gerektiğine inanıyorum.Yani uzun vadede de Samsunspor'a zarar vereceğini düşünüyorum. Samsunspor bu ülkede herkesin sevdiği, saydığı bir kulüpken, böyle bir medya bağımlısının diyeyim, Samsunspor Başkanı olduğu için biraz daha filtreli söylüyorum, böyle bir medya bağımlısının uzun vadede Samsunspor'un üzerindeki bu sempatiyi de yok edeceğine %100 inanıyorum. Açıklamalarının çok fazla bir umursadığım bir kısmı yok.Genel olarak tavrı bana itici ve anti sempatik geliyor. Bunu daha önce anlatmıştım HTalks'da, yine anlatayım. Türkiye'de iki tip zengin insan var.Bir, aileden zengin, elit. Bunlar, atıyorum mesela işte, üç kuşaktır zengin. Bunların zaten herhangi bir cemiyete girmeye, herhangi birilerine kendini kabul ettirmeye, bir imaj oluşturmaya ihtiyacı olmayan insanlar bunlar.Ali Koç böyle bir adam. Ali Koç'un Fenerbahçe'ye ihtiyacı yoktu. Fenerbahçe üzerinden bir imaj toparlamasına ihtiyacı yoktu.İki, sonradan bir anda zengin olur, aşırı zengin olur. Ya bizim çok paramız var ama ben Ali Koç'la aynı masaya oturamıyorum. Şunlarla oturamıyorum, bunlarla oturamıyorum.Ben bunlarla nasıl aynı masada otururum? Medya beni nasıl görür? Toplum beni nasıl tanır? Bu paranın bana ün, şöhret ve tanınırlık olarak, güç olarak nasıl dönüşünü sağlarımın bir yolu da futboldur. Bugün Roman Abramovic dediğin adamın Chelsea'yi almasının altında bir sebep vardır. Chelsea'yi sevmesi, futbolunu sevmesi değil.Bugün Şeyh Mansur'un, PSG'nin sahibi miydi? City'nin sahibi mi Mansur? Onu almasında bir anlam vardır yani. O İngiltere'de kulübü var, artık bir adam oluyor yani. Mr. oluyor, Öbür türlü kimsenin umursadığı bir adam değil, zengin sadece. Şimdi bu insanların bütün hayatları bunun üzerine kurulur. Para işi bittiği için çünkü hayatın artık, para işi bitmiş.Parayı tamamen halletmiş, para meselesini tamamen kafasından silmiş. Tamamen kendini tanınırlığa ve bir imaj edinmeye ayarlamış. Öyle bir adam yani Samsunspor'un başkanı da.Yani Beşiktaş taraftarının kızmasını anlıyorum ama hani kızılmaya gerek bir insan da değil. Beşiktaş'a hakaret edeyim diye konuşmuyor. Medya beni konuşsun diye konuşuyor. Parası var, dönmesi lazım.Mesela ben size şunu net söyleyeyim. Kulüpler Birliği'nde, geçen sene Fenerbahçe'ye aşırı sallıyordu ya mesela. Kulüpler Birliği'nde en çok konuştuğu, yan yana oturmaya çalıştığı insan Ali Koç.Sebebi var onun. Ben Ali Koç'la oturuyoruz. Bu, yani adam parayı böyle bir şeye çevirmiş.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.