Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş Futbol Akademisi’nde yetişip profesyonel futbol kariyerine adım atan oyuncular, kendileri gibi altyapı yolculuğuna başlayan genç sporcularla buluştu. Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz, Kartal Kayra Yılmaz, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Emre Bilgin ve Emir Yaşar, BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte U13 Takımı sporcularıyla bir araya geldi.Etkinliğe; Futbol Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Toygun Batallı, Kamu Kurumları ile İlişkilerden, Taraftardan ve Futbol Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şafak Sağlam, Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Futbol Akademisi ve Kadın Futbol İdari Direktörü Tuncay Yanık, Futbol A Takım Yardımcı Antrenörü Ozan Köprülü ve akademi antrenörleri de katıldı.Beşiktaş formasıyla profesyonel seviyeye ulaşan futbolcular, U13 Takımı sporcularıyla keyifli bir sohbet gerçekleştirip tecrübelerini paylaştı. Genç oyunculara tavsiyelerde bulunan siyah-beyazlı futbolcular, daha sonra sahaya çıkarak miniklerle kısa süreli bir maç yaptı ve antrenmanı yakından izledi.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..