• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş'ın 8 oyuncu transfer etmesi lazım...

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Abdülkerim Durmaz:Şimdi El Bilal Touré’yi oynatırım diyorsun. Tamam, oynar mı? Oynar. El Bilal santrfora daha yakın bir oyuncu. Şimdi sol çizgide oynuyor, içeri devriliyor ama santrfor oynatmaya daha yatkın. Asıl pozisyonu forvet. Evet, olur. Fakat son adam kim olacak? Mesela sakatlandı; Mustafa… Ki onun kariyerine de sakatlıklar sekte vurdu. Sonra kim gelecek yerine? Sakatlanırsa ne olacak?Dolayısıyla sen Abraham’ı yolluyorsan zaten bir santrfor transferi yapmak zorundasın. Tamam mı? Peki, böyle bir ihtiyacı niye kendi kendine yaratıyorsun?Bir de Rafa Silva olayı var; o başlı başına bir skandalın da skandalı. Bunu nasıl becerdiler, nasıl ettiler? Adam mı onları delirtti, onlar mı adamı delirtti, bilmiyoruz. Ama mesele şu: Aksiyon yok hocam. Dün Sergen Hoca’yı dinliyorum, hâlâ “Rafa Silva da takımdan ayrılabilir” diyor. Yapma ya, hadi canım.Sol bekte Rıdvan.Rıdvan bu aralar çok sık sakatlanıyor, Glasgow’dan beri öyle. Olmadı diyelim, sol bekte kim oynayacak? Nuno Tavares ismi var ama o da çok sık sakatlanan bir oyuncu.“Beş oyuncu alacağız” dendi. Sergen Yalçın söyledi. Tamam güzel ama kim bu oyuncular? Kaliteleri ne? Alıp Haziran’da tekrar göndereceksen niye alıyorsun? Bir sürü isim çıktı, vallahi çoğunu tanımıyorum.Mesela Nuno Tavares iyi bir hücum beki, hücumu iyi. Lazio’dan gelecek. Ama çok sık sakatlanıyor, savunması da problemli. Böyle bir oyuncu. Ne kadar ihtiyacını karşılayacak Beşiktaş’ın, bilmiyorum.Bu arada Paulista gitti. Beşiktaş iyi bir stoper kaybetti. Dün Beşiktaş’ın orta sahasını izledim. Kartal Kayra güzel bir gol attı ama bu orta saha Beşiktaş’ın orta sahası olamaz. Açık söylüyorum: Olmaz. Demir Ege olur ama takımı iyi kurarsın, “Burada Demir Ege oynayacak” dersin, çocuk da gelişir. Ama oraya gelene kadar daha çok yolu var. Vücudu bile oturmamış çocuğun; uzun ama ince, daha irileşmesi lazım.Didi diye bir oyuncun var, Afrika’dan gelecek. Ben beğeniyordum ama bana çok düz geliyor. Ekstra bir şey yok. Bir de her derbide gol yedirdi.Orkun Kökçü de acaba bildiğimiz Orkun mu? Milli takımda ya da Benfica’daki Orkun mu? Şüphelerim var. Hâlâ bir şey görmüyorum. Dün oyuna girdi, anlamsız şekilde topları ayağından kaçırdı, amatör gibi. Tanıdığımız Orkun’u henüz görmedim.Bir de aidiyet duygusunu o kadar göstermek istiyor ki amatör gibi mücadele ediyor. Zaten Benfica’yı bırakıp Beşiktaş’a geldin, bunu sahada ispatlamaya çalışma çabası var. Gerek yok. Kaptanlığı da aldı; her şeyi ben yapmak zorundayım gibi bir hali var. Bu hem kendi oyununa hem Beşiktaş’ın oyununa olumsuz yansıyor.Beşiktaş’ın orta sahası acil şekilde revizyondan geçmeli. Orkun’u tutarsın ama en az iki orta saha oyuncusu almak zorundasın. Belki bu sorumluluk paylaşımı Orkun’un üzerindeki baskıyı da azaltır. Yanındakilere güvenmiyor olabilir; dün Demir Ege, Kartal Kayra giriyor, sonra hâlâ Salih Uçan giriyor.Necip’i, Mert’i gönderdin ama Salihler için de artık bir karar zamanı gelmedi mi?Beşiktaş’ta bir Rafa vardı, maçları zevkle izliyordum. Şimdi bir de Cerny var. İzlemekten keyif alıyorum; müthiş bir sol ayağı var. Çok sprinter değil ama kısa mesafede çok çabuk, hemen sıyrılıyor, karşı karşıya kalıyor, beklenmedik anlarda ani şutlar çıkarıyor.Beşiktaş’ın 10 numara bir oyuncusu var: Cherni. Hazır Cerny varken yanına bir kanat daha şart. Bir kanatta Cerny, diğer kanatta iyi bir oyuncu. El Bilal Touré kanat olmaz. Kanat oyuncusu alacaksın. Abraham evet iş yapar; ben de beğeniyorum. Özellikle sırtı dönük oyunda ligin en iyilerinden biri olabilir.Ama Beşiktaş’a “5 oyuncu yeter” deniyor ya, bence 8-10 oyuncu lazım.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.