Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Tivibuspor youtube kanalında konuşan Erman Özgür'ün değerlendirmeleri şu şekilde...Erman Özgür: ''Beşiktaş, ben bu hafta maçım yok, bir antrenman maçı yapayım dese, bu kadar pozisyona giremez. Herkes pozisyona girdi herkes. Toure girdi, Cengiz Ünder girdi.Cengiz Ünder'in gol beklentisi üç bilmem kaç, tek bir oyuncunun. Ceza sahası içerisinde Beşiktaş cirit attığı bir maç oynadı. Abraham'ın yerinde olsam çok üzülürdüm bu maçta oynamadığıma. Çünkü kendini affettirmek demeyelim ama ihtiyacı olan gol veya golleri bulabilirdi.Kaleci Grbiç'in maçın cd'sini arşivine koyduğu, kariyer maçı oynadığı bir akşamdı. Beşiktaş kazandı fakat Karagümrük maçından ziyade Beşiktaş'ın 4-5 maçlık bir seriye ihtiyacı var tekrar tutunabilmek için.Sezonun ilk yarısının sonuna kadar kaybetmemeye ihtiyacı var ama bir Trabzon deplasmanına gidecek mesela. Cerny, 'Rafa Silva'dan sonra o pozisyonu doldurur mu?' sorusunun cevabında büyük bir hayal kırıklığı var. Kötü oynuyor.Toure, santrafor oynarken hayır ama sol kenara geçtiği zaman sanki gol şansı daha yüksek bir oyuncuymuş gibi oynuyor. Orkun Kökçü'ye İspanya maçı çok yaramış. Orkun Kökçü gerçek bir geri dönüş gerçekleştirdi.Beşiktaş'ta Paulista her zamanki gibi biraz iyi oynarken yine sakatlandı. Ben şunu söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim. Beşiktaş'ın en iyi stoperi Djalo. Ama onun da metabolizması, sakatlık riski belki Sergen Hoca tarafından değerlendiriliyor. 'Beşiktaş iyi yolda, kötü yolda, Beşiktaş geliyor' falan gibi süslü cümleler kurmayacağım Karagümrük'ü yendi diye.Beşiktaş için biraz zaman lazım. Beşiktaş inşallah ki Sergen Hoca'nın da söylediği o. Devre arası transfer dönemi için 4-5 tane nokta atışına ihtiyacı olan bir takım. Santrafor 1, Bir baba bir stoper 2, İyi bir 8 numara 3, Mutlaka kanat oyuncusu 4...''duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..