Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Eski Beşiktaş futbolcusu Ahmet Dursun, katıldığı bir programda Beşiktaş’ın içinde bulunduğu durumu sert ifadelerle değerlendirdi. Sergen Yalçın ve Serdar Adalı’ya da göndermede bulunan Dursun, “Ben daha Sergen Yalçın ve Serdar Adalı’nın el ele devre arasında gideceğini düşünüyordum. Devre arasını da göremezler. Acil bir şekilde gitmeleri lazım. Beşiktaş’ın toparlanması için bu virüslerden kurtulması şart” ifadelerini kullandı.Kırmızı kartların maça etkisini de değerlendiren Dursun, “Neticede olanlara bakmamız lazım. Orkun kırmızı kart gördü, ardından hoca da kırmızı kart gördü ve takım yalnız kaldı. Belki Sergen Hoca kenarda olsaydı o golü yemezdikBeşiktaş gol attığı zaman panikliyor. Gol yediğinde de aynı şekilde. Bu takım gol attıktan sonra nasıl panikleyebilir? Sonra diyorlar ki ‘1-2-3 tane transfer lazım, bize inanın.’ Ben senin neyine inanacağım daha ya? Beşiktaş’ı bitirdiniz. Daha nereye kadar gideceğiz? Daha ne kadar kötüye gidebilir Beşiktaş?” diyerek eleştirilerini noktaladı.Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..