• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

“Beşiktaşa hizmet edeceğiz, istifa edeceğiz, Beşiktaş'ın önünü açacağız”

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Hasan Arda Kaşıkçı: ''Jurasek'i alan başkan da 6 ayda 3. derbisini öne geçip veren teknik direktörü de bu akşam istifa etmek zorunda. Eğer Beşiktaşlılarsa. Bu akşam benim gözümde istifa akşamı.Bir teknik direktör, bir Beşiktaş teknik direktörü bu kadar ezik teknik direktörlük yapamaz. Bu kadar ezik mentalitede bir insanın Beşiktaş teknik direktörü olma imkanı yok. 45 dakika boyunca Ndidi'ye top geliyor, Ndidi de topu dikiyor rastgele.Niye Beşiktaş 10 kişi diye? Galatasaray karşı sana karşı niye böyle oynamadı? O da 10 kişiydi. Rezalet bir teknik direktör performansı. 3-1 öndeyim.Kenarda hücumcum yok ama savunmacılarım var. Sağda zaten 3 stoperim. Emirhan, Djalo, Paulista.Öndeyim. Futbolculara 4-4-1 yapmak dışında ne yaptın? Bu Jurasek'i alan adama ben niye Ocak ayı transferinde güveniyorum da bir dönem daha veriyorum? Abraham'ı, onu bunu şunu 50-60 milyon euro, 70 milyon euro para harcayıp liderin bilmem kaç puan gerisine düşen adamlara niye bir Ocak transfer dönemi daha veriyorum ben? Ben 3-1 öne geçtiğim Trabzon'u yenemeyeceksem ben niye varım ya? Pozisyonlar kırmızıydı, değildi. Ali Şansalan, 45'te Olaigbe benim topçuya dirsek atıyor, görmüyor.Verse verir, vermiyor. Bir tane pozisyon var, yardımcısı ofsayt kaldırıyor. Benim topçular kontrpiyeye düşüyor, bu oynatıyor. Yeni offside kuralı. Eskisi ne? Yardımcı bayrağını kaldırmıyor, pozisyon bitince bayrağını kaldırıyor. Yeni ofsayt kuralı Ali Şansalan'ın da şu.Pozisyon bitiyor, Ali Şansalan bayrağı da görüyor. Benim futbolcu da bayrağı görüyor, Ali Şansalan buna rağmen pozisyonu devam ettiriyor. Bu da yeni ofsayt kuralı, bu Ali Şansalan'ın kuralı.Orkun'un pozisyona kırmızı dersin, ben sarı derim. El Bilal'inkine sarı derim, ben ikisine de sarı diyorum. Benim belki de gönül gözüm böyle.Birazdan Hilmi der ki o kırmızı, o sarı. Sen dersin ki ikisi de kırmızı. Benim derdim o değil.Ben şunu konuşuyorum. Ben 10 kişi kaldım mı abi? 3-1 önde miyim? Beşiktaş mı benim adım? Beşiktaş Jimnastik Kulübü mü? Bu kadar şampiyonluğum mu var? Benim o maçı almam lazım abi. Almam lazım abi.Alamıyorsam da benim o hocayı, en azından hocayı kovmam lazım. Beşiktaş'ın altyapısında yetişmişsin, bu günlere gelmişsin hocam. Beşiktaş seni bu günlere getiren şeylerden en başında geliyor.O zaman bugün de Beşiktaş'a hizmet edeceğiz, istifa edeceğiz, Beşiktaş'ın önünü açacağız. Beşiktaş 6 ayda 3. derbisini öne geçip veremez ya. 3-1 ya.3-1 abi. 2-1 falan değil, 3-1. 2-0 öndeyim, Fener maçı içerideyim, yenemiyorum.3-1 öndeyim, Trabzon maçı, yenemiyorum. Neyi yeneceğim? Neyi yeneceğim abi ben? Ne olması gerekiyor? Abi biz 10 kişiydik o maçlarda. Galatasaray 10 kişi, onu da yenemiyorum.Stoperi atılıyor bir de. Hani benim yine önden biri atıldı, 4-4-1'e döndüm. Stoperi atıldı, onu da yenemedim.Ya bu akıl alır gibi değil.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.