Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi devam ediyor. En son bir derbi beraberliğiyle milli araya girdi siyah beyazlılar. Beşiktaş'ın durumunu nasıl değerlendirirsiniz?Emre Zabunoğlu: ''Beşiktaş tabii ki çok büyük bir fırsat yaptı. Yani Galatasaray maçında çok çok büyük bir fırsat tepti. O gün kazanmış olsaydı bugün başka şeyler konuşuyorduk bence. Beşiktaş hakkında yani sezonda başka şeyler hayal edebilirdin. Çünkü Galatasaray deplasmanını bitiriyorsun ve Ocak ayında 6 maçlık muazzam bir fikstürü var. Eğer istekli, havalı girersen 6da 6 yapabileceğin. Ama değerlendiremedi Beşiktaş. Maç önü sorsan beraberliği herkes kabuldü. Maçı izlediğimizde beraberlik kötü sonuç oldu. Beşiktaş adına çok büyük bir fırsat tepti. Ben hep söylüyordum yani Beşiktaş'ın bu sezon şampiyonluk şansını zor görüyorum bence ama artık Beşiktaş'ın hedefi ikincilik olmalı. Burada yani bu sene ikinciliği eğer iyi oynarsan, hedefte kalırsan, konsantrasyonu sağlarsan ligi ikinci sırada bitirebilirsin. O da Şampiyonlar Ligi elemesi demek. O da başka bir yol anlamına geliyor. Sonrasındaki seneye Beşiktaş'ın daha verimli bakması gerektiğini düşünüyorum Sergen Hoca ile birlikte. Tabii ki o da şimdi scout ekibiyle de yollar ayrılıyor. Çalışmayacağı belliydi zaten. Çok görünen bir hikayeydi ve şaşırtıcı olmadı derbi ile ilgili. Ama Beşiktaş'ta şunu söylemek istiyorum. Şimdi derbi geçti. Beşiktaş'ın sosyal medyasından hiç açıklama olmadı. Şimdi böyle yaptığınızda şöyle bir kulüp anlayışınız vardır. Hiçbir zaman hakemlerle ilgili açıklama yapmıyorsunuzdur. İnsanlar der ki evet yani açıklama yapmıyorlar zaten. Bunu da devam ettirdiler. Ama siz sizin oynamadığınız bir maçta Fenerbahçe maçı ile ilgili bir açıklama yapıp öyle ya da böyle Galatasaray'ın da isyan ettiği anlar var derbide. Beşiktaş'ında ama Osimhen-Emirhan pozisyonuyla ilgili veya başka bir pozisyonla ilgili hiç açıklama yapmazsanız o olmuyor. Beşiktaş'ın bu anlamda daha aktif olması gerekirdi bence. Yani bir Fenerbahçe maçı sonrası açıklama yapıyorsanız kendi oynadığınız derbi sonrasında da bir açıklama yapmanız lazım. Hiç hakemle ilgili açıklama yapmıyorsanız yapmayın ama bir yerde yapıp bir yerde yapmadığında o zaman kötü duruyor. Beşiktaş adına bence buna daha dikkat edilmesi gerekirdi. Bir şey söyleyeyim Beşiktaş'la ilgili. Tabii ki bir de şimdi olağan ve idari mali genel kurul toplantısı olacak. Derbi gününe gelmesi iyi olmadı bence Beşiktaş adına. Çünkü çok çok önemli maddeler vardı. Ve bu maddelerin arasında da eski başkan Hasan Arat'ın geçici bir yıllık ihraç konusu var. Niye geçici? Niye bir yıl? Orayı çok anlamadım. Eğer kavgayla ilgiliyse diğer kişilerin de olması gerekirdi. Şu an sosyal medya gazıyla olacaktır. Bak Hasan Arat'ı en çok eleştiren kişilerden bir tanesi benim. Eski kayıtlara baksınlar ama öyle ya da böyle Beşiktaş başkanlığı yapmış, çok kötü işler yapmış da olsa ben ihraç konusuna çok sıcak değilim. Ha bundan dolayı da muhtemelen tepki de yiyeceğim. Zaten bir daha başkan olma şansı yok Sayın Hasan Arat'ın. Ama ya öyle ya da böyle ona da sorsanız der ki ya ben iki tane kupa aldım bir kadro kurdum olmadı. Bir şeyler ispat ediliyorsa ihraç edilsin. Ama şimdi bunu siz teklife sunduğunuzda o sosyal medya gazıyla birlikte bence buradan ihraç çıkacak zaten. Şu anki hava Hasan Arat'ı olan görüşle alakalı. Abi ben Hasan Arat'ı en çok eleştiren kişilerden birisi olarak bu kararın düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir şeyler çıkıyorsa ortaya tabii ki ama öyle olursa e o zaman her başarısız başkana ihraç mı edeceğiz? Yani ben biraz o taraftayım. Bir de bir ihraç varsa niye geçici abi? Bir yıl geçicilik niye yani? Ya kariyerini Fenerbahçe başkanı Ali Koç'tan fazla kupayla bitirdi Hasan Arat. Bak çok kötü bir başkan. Beşiktaş tarihinin en kötü başkanı. performans olarak kurduğu kadro, hayalleri, her söylediğinin tersini yapması her anlamda çok kötü bir başkan ama sonuçta Beşiktaş başkanı seçilmiş birisi. O yüzden bu konulardan bir netlik olmadıktan sonra benim tavsiyem o yönde. Ha bu arada derbi gününe denk geldiği için çok da katılım olacağını düşünmüyorum ben. Beşiktaş Fenerbahçe gününe geliyor.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..