Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Kaya Çilingiroğlu'nun değerlendirmeleri şu şekilde...Kaya Çilingiroğlu: ''Bugün artık seyirci geçen hafta söyleyeceğini söyledi. Bu Beşiktaş dikiş falan tutmaz. Beşiktaş seçime gidiyor artık. Bunun kaçınılmaz hiçbir yolu yok. Kaçılmaz bundan, kaçamaz yani. Başarısız oldun mu gideceksin abi. Ben değil, seyirci söyledi geçen hafta. Devam edecek. Bizi seyredenler bizden az biliyor futbolu. Herkes sahada olan biteni görüyor. Tamam şampiyonluk istiyorlar. Benim gibi belki daha ileriye bakmıyorlar ama neticede sahada görüyorlar.Mücadele edeni, etmeyeni, sakatı, sakat olmayanı, sana yalan söyleyeni, geçmişte söylediklerini, gelirken söylediklerini. Onların hafızası bizden çok daha iyi merak etme. Geçen hafta cevabı verdi Beşiktaş seçime gidiyor. Ama bugün ama yarın ama altı ay sonra. Dikiş tutmaz bu takım.Hakemler hep konumuz zaten. Hakemler konumuz ama hakemler hak ediyor bunu. Seçim, Beşiktaş'a dönersek seçim... Bence kaçınılmaz.Beşiktaş'ta başkan adayları başkanlığa soyunuyor kardeşim. Ben biliyorum yani. Bana ne haberler geliyor, arayan, soran. Çok net. Herkes hazırlanıyor. Bir de herkesin tabii taraftarı var böyle. Sosyal medyada ne diyorsun onlara? Trolleri var. Eski defterler açılıyor. Bazı eski başkanlar korumaya alınıyor. Varmış gibi gösteriliyor. Başkan adayları var eski dönemde. Eski başkanların yanında. İkinci başkan. Futbol şube sorumlusu falan gibi tipler. Onlar da soyunuyor. Hepsi bir nabız yokluyorlar. Yani o kazan kaynıyor ben sana söyleyeyim. O iş bitti. Hani alem-i cihan olması lazım. Bu işten bir torbadan hani tavşan çıktı falan derler ya. Sayın Serdal Bey'in, başkanın. Çok da çaba gösterdi. Çaba göstermek önemli değil. İyi insan, dürüst insan bence çok katkılı, çalışkan. Ama Beşiktaş Kulübü'nün başkanı olmak için yetersiz. Maalesef.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..