Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Neo Spor'da konuşan Serdar Ali Çelikler'in değerlendirmeleri şu şekilde...Serdar Ali Çelikler: ''Yani nasıl kazanamazsın? Bu çocuğu kazanlar falan. Bana biraz uzaktan yorumlar gibi geliyor. Ne yapsınlar mesela? Mesela omuz masajı mı yapsınlar? Kafa tatiline mi göndersinler? Portekizli iki tane futbolcu alıp yanına mı versinler? Ne yapsınlar yani? Mesela bu sorunun cevabı yok bende. Oyuncuyu kazanman lazım. Nasıl kazanacaksın? Düşünüyorum şimdi, düşünüyorum. Rafa Silva'yı ben düşünüyorum.Ben olsam 'Şöyle yapardım' dediğim her şeyi yapmışlardır, diye düşünüyorum. İstersen idmana gelme, istersen salona girme, ne zaman istersen oyna. Gel seni işte saralım, sarmalayalım, diye yapmışlardır herhalde yani. Dolayısıyla biraz bana böyle 'Hariçten gazel okuyormuşuz' gibi geliyor. Yani Serdal Adalı, Serkan Reçber, Sergen Yalçın bu futbolcuya herhalde 'Gel bu işi çözelim' demişlerdir yani. Rafa, 'Ben burada artık oynamak istemiyorum' dedikten sonra yapacak bir şey yok. O zaman da Rafa parayı getirecek, gidecek. Maalesef Rafa Silva durumu bu.''duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..