Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Nihat Kahveci:“Rafa Silva’yla ilgili şu konuşuluyor: Ben futbolu bırakmak istiyorum diye… Şimdi, bu sezon 8 gol katkısı, toplamda 38 gol katkısı yapmış bir oyuncu neden futbolu bırakmak ister? Bu süreç neden bu hale geldi? Şu ana kadar çözümler bulunabilirdi. Bu süreç kötü yönetilmiş.Rafa, Sergen Hoca, bence Serdal Başkan… Ayırmadan söylüyorum; bence üçü tarafından da kötü yönetilmiş. Çünkü Rafa’yla ilgili şu söyleniyor: Sergen Hoca varken ben bir daha bu kadroda olmam.Bu açıklama yapıldıysa ağır bir açıklamadır. Bu arada Beşiktaş; Serdal Adalı, Sergen Yalçın, Rafa Silva… Bu üçünden de büyüktür. Önemli olan Beşiktaş camiasıdır.Kimin hatası varsa da gelir gider, kişiler gelir gider; Beşiktaş kalıcıdır. Rafa Silva, ‘Sergen Hoca varsa ben bir daha oynamayacağım’ diyorsa bu ağır bir açıklamadır.İkincisi; Sergen Hoca geldikten sonra bence Rafa Silva sürecini yaptığı açıklamalarla çok kötü yönetmiştir.Üçüncüsü; Serdal Başkan da Fenerbahçe maçı öncesi Rafa Silva’yla gidip ricada bulunuyor, ‘Oyna, oynama’ diyor. Rafa Silva neden oynamak istemiyorsa onu bilmiyorum. Oynamak istemiyorsa yanlıştır. Başkan istedi diye oynuyorsa o da yanlıştır.”duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..